Noutăți Editura Herg Benet - în curs de apariție

Noutăți Editura Herg Benet – în curs de apariție

1. Cealaltă doamnă, de Mary KubicaNoutăți Editura Herg Benet

A încercat să fugă, dar nu a putut scăpa de cealaltă doamnă…

  Sadie și Will Foust tocmai ce și-au mutat familia din aglomeratul Chicago într-un mic orășel din statul Maine, atunci când vecina lor Morgan Baines este găsită decedată în casa ei. Crima zguduie micuța insulă de coastă, însă nimeni nu este mai cutremurată decât Sadie.

  Și nu este doar moartea lui Morgan cea care o ține pe Sadie pe muchie de cuțit. Pe măsură ce ochii suspicioși se îndreaptă către noua familie din oraș, Sadie este atrasă și mai adânc în misterul a ceea ce s-a petrecut în acea noapte întunecată și mortală. Dar trebuie să aibă grijă, deoarece cu cât află mai multe despre dna Baines, cu atât mai mult începe să-și dea seama că poate pierde totul dacă adevărul iese vreodată la lumină.

2.Noaptea Valpurgiei, de Gustav MeyrinkNoutăți Editura Herg Benet - în curs de apariție

  Praga decadentă din perioada de sfârșit a Imperiului Austro-Ungar este scena aleasă de Gustav Meyrink pentru a-și plasa personajele excentrice din Noaptea Valpurgiei. În miezul unei revolte populare, ducesa Zahradka și cei care gravitează în jurul ei privesc cu stupefacție lumea care se prăbușește în fața lor, dar fără a avea cu adevărat luciditatea propriei mortalități. În acest univers agonizant, pasiunea Polyxenei și a tânărului ei pretendent Ottokar le oferă o evadare din delirul unei nopți demonice, în care toate presimțirile sunt la un pas de a deveni realitate.

  Istoria, mitologia și realitatea politică se amestecă până la un climax apocaliptic în care rebelii, bătând într-o tobă acoperită în piele de om, iau cu asalt castelul din Praga pentru a încorona un violonist sărac drept Suveran al Lumii la Catedrala St. Vitus.

3. NOS4A2, de Joe HillNoutăți Editura Herg Benet - în curs de apariție

  Victoria McQueen are abilitatea ascunsă de a găsi lucruri: o brățară rătăcită, o fotografie pierdută sau răspunsuri la întrebări fără răspuns. Mergând pe bicicleta ei Raleigh Tuff Burner, își croiește drum pe un pod dărăpănat care o poate duce imediat oriunde are nevoie, oricât de departe.

  Charles Talent Manx are un fel aparte de a se apropia de copii. Îi place să îi ia în mașina lui Rolls-Royce Wraith din 1938, cu plăcuța de înmatriculare personalizată cu textul NOS4A2. În acest autoturism de epocă, el poate să se strecoare din realitatea de zi cu zi, pe căi ascunse care îl conduc spre extraordinarul – și înfricoșătorul – parc de distracții denumit “Tărâmul Crăciunului”.

  Cândva, puștoaica Vic și-a dorit foarte tare să intre în belele – și l-a găsit pe Manx. Acum, Vic, singurul copil care i-a scăpat vreodată lui Manx, este adult și disperată să își uite trecutul. Însă Charlie Manx nu a încetat niciodată să se gândească la Victoria McQueen. A pornit din nou la drum și de data asta a luat cu el un nou pasager: pe propriul băiat al lui Vic.

Editura Herg Benet

Noutăți editoriale

Noutăți Editura Herg Benet – în curs de apariție

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.