Tentatia fructului oprit - Cara Elliott - Editura Alma/Litera

10256824_581362251961380_891639326677176729_nSambata, 26.04.2014 apare cartea ”Tentatia fructului oprit ” de Cara Elliott. Face parte din colectia Iubiri de poveste si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreun cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

Hotarata si independenta, Lady Alexa Hendrie se bucura de libertatea de a lua singura deciziile, ocupandu-se de administrarea mosiei de la tara a familiei. Dar cand nesabuinta fratelui ei o obliga sa plece la Londra, intalnirea intamplatoare cu cel mai renumit crai din capitala – si sarutul pasional pe care il impartasesc – trezesc in ea spiritul de aventura.
Un barbat cu multe secrete, Connor Linsley, conte de Killingworth, se foloseste de reputatia lui de crai pentru a ascunde faptul ca saracia il sileste sa munceasca pentru a putea supravietui. Ca proprietar al unui bordel si al unui tripou in Londra, Connor nu are timp pentru sali de bal stralucitoare si tinere inocente. Totusi, comportamentul lui scandalos nu o poate indeparta pe Lady Alexa, si odata cu sarutul lor, soarta le este irevocabil pecetluita. Consumati de o pasiune dincolo de cele mai nebunesti inchipuiri, Alexa si Connor incep un joc primejdios plin de intrigi, cautand sa depaseasca in inteligenta un adversar viclean care vrea sa-i distruga, fiind nevoiti sa riste tot ce au mai de pret pentru a-si pastra sansa la dragoste.

Sursa Carti romantice

10 COMMENTS

  • Iasmy tu esti vinovata,cu exclusivitatea ta,abia astept cartea! 😀 deja am rugat doamna de la chiosc sa imi opreasca cartea! locco_smiley_37

 1. Am citit azi cartea si e foarte frumoasa. Este vorba despre un grup de 3 dezmatati, libertini si veterani de razboi: Connor-Lupul, Cameron-Copoiul si Griffin.
  Este primul volum al seriei DOMNII DE LA MIEZUL NOPTII, probabil o aluzie la bordelul pe care-l patrona Connor.
  Mai are doua serii bune: Cercul Pacatului si Diavolii de pe Strada Principala, lansata cu succes in 2014.
  Iubirea dintre Alexa si Connor incepe sub imperiul jocurilor de carti profesioniste, cum ar fi azi cele de poker de la cazinourile din Las Vegas.
  Oare le vor pica niste carti castigatoare? Si ce atu-uri ascunde lady Alexa, pentru a castiga inima Lupului singuratic si rece ? 😮

 2. Wow, Anais! Chiar esti rapiduta! locco_smiley_10 Este super, cat as vrea si eu sa pot citi asa repede ca tine. locco_smiley_21

 3. Parerea mea este ca Sarah MacLean tocmai a trecut pe locul 2 in topul preferintelor locco_smiley_4 P.S. are cea mai groaznica coperta din colectie =))

  • Kiki fiecare autoare cu stilul ei, insa ma bucur ca a fost pe gustul tau. Acum sa asteptam si restul cartilor din trilogie.

 4. E mai in ton cu bordelul condus de lup =)) locco_smiley_8 . Cât despre carte nu pot spune decât ca îmi place!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.