Subjugarea unui marchiz de Vanessa Kelly-Colecţia Iubiri de poveste

Subjugarea unui marchiz de Vanessa Kelly-Colecţia Iubiri de poveste-prezentare

Subjugarea unui marchiz

Mastering the Marquess

Vanessa Kelly

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma-Litera

Subjugarea unui marchiz, de Vanessa Kelly a apărut sâmbătă-19.05.2018- la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

  Subjugarea unui marchiz> De la moartea părinților ei, Meredith Burnley s-a mulțumit să ducă o viață solitară alături de sora ei vitregă, Annabel, pe care a înconjurat-o mereu cu toată grija și dragostea. Dar pacea surorilor este tulburată când unchiul și tutorele lor pune la cale un plan sinistru: să o oblige pe Meredith să se mărite cu fiul lui și să o interneze pe Annabel într-un azil de nebuni, ca să pună astfel mâna pe banii lor. 

  Disperată, Meredith are o singură opțiune: să fugă împreună cu Annabel la generalul Stanton, bunicul acesteia, care își renegase fiica în momentul când aceasta alesese să se mărite cu un comerciant. Sosirea lor intempestivă declanșează un scandal de familie de mult îngropat – și aprinde o poveste de dragoste neașteptată.

   Fericită să le primească în sânul familiei, bunica lui Annabel se decide să le ajute, facilitându-le debutul în societate. Ea are, de asemenea, un candidat perfect pentru mâna nepoatei sale: Stephen Mallory, marchizul de Silverton, pe care vrea să-l convingă să-și abandoneze viața ușuratică și să își întemeieze, în sfârșit, o familie.

   Stephen este în mod clar captivat de la prima vedere – dar de sora greșită! Foarte hotărât să o facă pe Meredith a lui, Stephen este dispus să treacă peste toate obstacolele. Însă cea mai grea luptă va fi să o convingă pe Meredith că are dreptul la fericire.

   Sursa: Cărţi Romantice

,,Domnișoara Burnley se strădui să își menţină calmul. Își încleștă cu putere braţele pe lângă trup, încercând să își stăpânească tremurul care îi scutura trupul. Silverton simţi un impuls ciudat de puternic de a o lua în braţe pentru a o alina.

   Vanessa Kelly writes USA Today Bestselling Regency-set historical romance for Kensington. Her books have finaled in numerous contests, and she was named by Booklist as „one of the new stars of historical romance.” Her second book, Sex And The Single Earl, won the prestigious Maggie Medallion for Best Historical Romance. Vanessa is beginning a new Scottish historical romance series called Clan Kendrick, a spin-off from her last book, The Highlander’s Princess Bride. She also writes USA Today Bestselling contemporary romance with her husband under the pen name of V.K. Sykes. 

Colecţia Iubiri de poveste
Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna mai 2018
Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna iunie 2018

  The Stanton Family Series

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.