Un mariaj neconvenţional de Kerrigan Byrne - Colecţia Iubiri de poveste - prezentare

Un mariaj neconvenţional de Kerrigan Byrne – Colecţia Iubiri de poveste – prezentare

Editura Litera/Alma

Volumul al cincilea din seria Rebeli victorieni

Titlul original: The Scot Beds His Wife

Sâmbătă – 29.09.2018- la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

  Seria Rebeli victorieni (Victorian Rebel) 1. Tâlharul de inimi (The Highwayman-2015), 2. O țintă seducătoare (The Hunter-2016), 3. Demonul scoțian (The Highlander-2016), 4. Ducele barbar (The Duke-2017), 5. Un mariaj neconvenţional (The Scot Beds His Wife-2017), 6. Three Ways to Start a Scandal (2017), 7. The Duke With the Dragon Tattoo (2018)

  Gavin St. James, conte de Thorne, un scoțian renumit și un mare crai, își folosește farmecul pentru a obține ceea ce își dorește – inclusiv câte o noapte de destrăbălare cu soțiile altora. 

  Însă Gavin este hotărât să lase în urmă proastele obiceiuri și să se retragă într-un loc liniștit, la care visează încă de mic. Când o tânără ambițioasă și sigură pe forțele proprii îi iese în cale, dovedindu-se a fi proprietara pământului pe care și-l dorește, Gavin este convins că a găsit cea mai bună soluție…

  Samantha Masters s-a întors în Scoția, purtând cu ea secretele întunecate din vremea petrecută în Vestul Sălbatic și fugind de trecut. Căsătoria este șansa ei la o viață protejată – și asta este ceva ce nu poate amâna. Gavin pare dornic să-i ofere acest lucru, din motive pe care ea nu le poate intui. Dar, pe măsură ce pericolul sporește și amenințarea din trecut devine aproape palpabilă, ceea ce începe ca o propunere scandaloasă și ilogică ajunge să se transforme într-o pasiune mistuitoare. Și Gavin descoperă că este în stare de orice pentru a o ține în siguranță și aproape de el pe femeia pe care a ajuns să o considere a lui…

  Un mariaj neconvențional – carte captivantă, ce te va lăsa cu sufletul la gură

Jocul lui preferat era să se dea drept pradă. Se lăsa urmărit, dorit, căutat. Apoi, tocmai când prădătorul credea că era pregătit să atace, se întorcea și lovea, savurând șocul adversarului.
Această metodă era la fel de eficientă cu femeile pe cât era și cu lupii.
Era ceva foarte satisfăcător în a scoate inima cuiva în clipa în care persoana respectivă avea convingerea că urma să-ți facă ea asta. Poate faptul că îi plăcea acest lucru îl făcea un monstru.

Stelele îi strigau numele prea devreme, iar el le răspunse lăsându-și capul pe spate, gemându-și plăcerea în calea furtunii. Le putea simți pulsând în spatele norilor, aproape își simțea locul printre ele în timp ce plăcerea îl îndepărtă de el însuși, îl rupse în bucăți și apoi îi dădu o nouă formă. Creă o ființă a haosului acolo unde înainte fusese ordine, iar Gavin știu că era posibil să nu mai fie niciodată cine fusese.

Mâinile astea nu au făcut decât să mângâie pielea feminină. Sau să producă fiori de plăcere. Femeile nu se tem de aceste mâini, ci le doresc. Nu le e frică de puterea mea, ci imploră după ea. Își lasă să cadă evantaiele și batistele. Se izbesc de mine doar ca să-mi atingă corpul. Se poartă ridicol în preajma mea. Am grămezi întregi de scrisori parfumate și invitații la care nu am răspuns, trimise de femei cu care m-am culcat și care îmi cer încă o noapte. Încă o conversație șoptită. Încă o atingere tandră.”

    Sursa Cărţi Romantice

   Kerrigan Byrne – If you’re anything like me, the best night is one spent with a brawny highlander, a mysterious werewolf, a conflicted vampire, or a hot-headed Irishman. My stories span the spectrum of romantic fiction from historical, to paranormal, to romantic suspense. But I can always promise my readers one thing: memorable and sexy Celtic heroes who are guaranteed to heat your blood before they steal your heart. Lose yourself in the enchanted Celtic Isles, you never know who, or what, will find you…

Victorian Rebel Series Goodreads

Colecţia Iubiri de poveste/Editura Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste – romanele publicate în luna septembrie 2018

Colecția Iubiri de poveste – romanele publicate în luna octombrie 2018

Colecția Cărți Romantice – romanele publicate în luna septembrie 2018

Colecția Cărți Romantice – romanele publicate în luna octombrie 2018

Apariţii cărţi

9 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.