Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iulie 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iulie 2018

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1.Prințesa incognito, de Nora Roberts – 6.07.2018

  Pentru câteva săptămâni, Camilla de Cordina plănuiește să își lase deoparte îndatoririle nobiliare și să fie o simplă femeie de rând, Camilla MacGee, lucrând pentru arheologul Delaney Caine. Părea aventura perfectă, dar cum Del trezește o pasiune tot mai aprinsă în sufletul ei, Camilla va fi nevoită să spună adevărul.

2. Cuceritorul, de Hannah Howell – 13.07.2018

  Domnița Jolene Gerard este în mare primejdie să își piardă viața, în închisoarea vărului ei răzbunător. Singura ei șansă este scoțianul Cameron care, în schimbul libertății, face tot posibilul să o ajute să scape pe ea și pe nepotul ei.

3.O propunere îndrăzneață, de Sandra Brown – 20.07.2018

  Hailey Ashton este preocupată doar de munca ei în parcul de distracții Serendipity. Nimic nu pare să o mai intereseze, dar sub imaginea ei calmă și dură, se ascunde un suflet care a suferit și care nu mai crede în dragoste. Până când o mică urgență o aduce în fața lui Tyler Scott.

4.Totul pentru căsătorie, de Mary Balogh-27.07.2018

   Wren Heyden trăiește retrasă de peste 20 de ani, dar singurul lucru pe care și-l dorește este o căsnicie. Are o avere suficient de mare să își cumpere un soț, dar nu orice soț. Când îi propune lui Alexander Westcott să își unească destinele, tânărul conte de Riverdale este uimit, însă acceptă o perioadă de logodnă.

Sursa Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iunie 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna mai 2018

Cărţi Romantice

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.