Dragoste neașteptată de Mary Balogh

Dragoste neașteptată de Mary Balogh – Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Dragoste neașteptată

Only Enchanting

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Editura Lira/Litera

Seria Survivor’s Club – Seria Clubul supraviețuitorilor: 1. The Proposal (2012) – Inima mea îți aparține, 2. The Arrangement (2013) Aranjamentul,  3. The Escape (2014) – Călătorie cu final neșteptat4. Only Enchanting (2014) – Dragoste neașteptată5. Only a Promise (2015) – Doar o promisiune6. Only a Kiss (2015) – Doar un sărut, 7. Only Beloved (2016)

  Dragoste neașteptată de Mary Balogh romance.

Cartea apare vineri – 12.06.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

  Volumul cu nr. 4 al seriei „Clubul supraviețuitorilor“.

   Clubul Supraviețuitorilor: șase bărbați și o femeie, toți răniți în războaiele napoleoniene, prietenia lor s-a consolidat în timpul recuperării lor la Sala Penderris din Cornwall. Acum, în cel de-al patrulea roman al seriei Supraviețuitorilor, Flavian, viconte Ponsonby, a părăsit acest refugiu pentru a-și găsi propria salvare – în dragostea unei femei…neașteptate …

   Flavian, viconte Ponsonby, încă suferă din cauza logodnicei care l-a părăsit după ce fusese adus de pe front rănit. Acum, femeia care i-a frânt inima s-a întors, și toată lumea este se așteaptă să își reînvie logodna, însă Flavian o cere în căsătorie pe tânăra Agnes.

  Agnes Keeping nu a fost niciodată îndrăgostită – și nici nu dorește să fie. Dar îl întâlnește pe carismaticul Flavian și, deodată, Agnes cade în plasă, încât acceptă propunerea de căsătorie.

  Când Agnes descoperă că, de fapt, cererea lui în căsătorie este doar pentru a se răzbuna pe vechea lui iubire, este hotărâtă să fugă. Dar Flavian nu are de gând să o lase pe soția lui să plece, căci ea a reușit să dărâme zidurile din jurul inimii lui și l-a cucerit pentru toată viața.

  Mary Balogh ne aduce în atenție povești de iubire care ne ating sufletele și pe care abia așteptăm să le savurăm!

 Foto Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Cărţi Romantice

#cărţiromantice #MaryBalogh #literaturapetocuri

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.