Înfruntă focul - Nora Roberts - Seria Insula Celor Trei Surori

Înfruntă focul, de Nora Roberts – Colecţia Cărţi Romantice

Înfruntă focul

Face the Fire

Nora Roberts

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Lira/Litera

Traducere: Cristina Radu

Seria Three Sisters Island – Seria Insula Celor Trei Surori – 1. Dance Upon the Air (2001) – În lumina stelelor sau Dans în văzduh apărut la (Editura Miron) 2. Heaven and Earth (2001) – Între rai şi pământ  sau Secrete periculoase (Editura Miron) 3. Face the Fire (2002) – Înfruntând focul (Editura Miron)

   Înfruntă focul ultimul volum al seriei, cel mai bun.

Cartea Înfruntă focul, de Nora Roberts apare vineri – 26.04. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Volumul al treilea al seriei Insula surorilor

Insula Celor Trei Surori adăposteşte secrete seculare şi o moştenire periculoasă, care încă o mai bântuie…

   Cu ani în urmă, Mia a fost abandonată de iubitul ei. Acum refuză să accepte că sentimentele dintre ei sunt încă vii și că are nevoie de puterile lui Sam pentru a rupe blestemul vechi de secole.

   Cum era de aşteptat urmează povestea ultimei dintre surori – vrăjitoarea Mia. Cea mai puternică dintre cele trei, cea mai consecventă. Este foarte frumoasă, părul ei precum o claie de bucle ca flacăra, în jurul feţei trandafirii,  nasul mic şi drept, iar gura lată cu buze pline. Ochii erau cenuşii ca fumul, migdalaţi.
Despărţirea de  iubitul ei din tinereţe, Sam, o va duce într-o stare foarte proastă, dar după cum se spune, „ce nu te doboară, te întăreşte”, la fel şi Mia va deveni o vrăjitoare mult mai puternică, o femeie de afaceri de succes pe insulă, dar şi o persoană foarte singuratică.

   După aproape 11 ani Sam Logan se întoarce pe Insula Surorilor şi este hotărât să o recucerească pe iubirea vieţii lui, cea care îi era hărăzită.

Dar pericolul pândeşte – mai puternic ca niciodată.

   Această ultimă carte din trilogia surorilor este mult mai plină de magie, de încercările de a ajunge la o soluţie, de încercările peste care trebuie să treacă doi foşti iubiţi, pentru a ajunge să aibă iarăşi încredere în ei. Este foarte savuroasă, dar şi tensionată.

Nu mai era fata care îşi pusese inima sângerândă şi zdrobită la picioarele lui. Şi acum existau multe – mult mai multe – lucruri importante în viaţa ei decât un bărbat. Dragostea, se gândi ea, putea fi aşa o minciună. Nu exista loc şi nici înţelegere pentru minciuni. Îşi avea casa ei, afacerea, prietenii. Îşi avea din nou cercul, şi acel cerc avea un scop. Asta era de ajuns s-o întărească.

Ridicând un deget, îl puse pe piatră.
Din vârful degetului ţâşni o lumină şi gravă cuvinte în stâncă.
Ea citi în galeză şi ochii i se înceţoşară.
– Inima mea e a ta. Acum şi pe vecie.
Îşi ridică şi ea degetul, gravă un nod celtic sub cuvinte.
O făgăduială a unirii. Îşi întoarse ochii scăldaţi în lacrimi spre el.
– Şi a mea e a ta.

Îşi săltă capul, se uită în ochii lui. Şi îi dărui magia ei.
– Împarte cu mine, spuse ea, atrăgându-l în sărut. Împarte tot.
Lumina ei era roşu-auriu lângă cea albastru-închis a lui. Extazul strălucitor o inundă, o copleşi când puterile lor se îngemănară şi se uniră. Şi se uniră, se revărsară în amândoi.”

Colecţia Cărţi Romatice – romanele publicate în luna mai 2019

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

4 COMMENTS

  1. In revista de saptamana trecuta anuntau ca vor scoate rev cu carte joi probabil din cauza sarbatorilor

  2. Așa cum spune prezentarea, cartea pare una plină de magie. Sunt foarte curioasă să văd ce poveste mai dezvăluie Nora Roberts.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.