Îndrumar pentru fericire de Victoria Alexander - Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2022

Îndrumar pentru fericire, de Victoria Alexander – Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2022

Îndrumar pentru fericire

Victoria Alexander

Seria Societatea Doamnelor Călătoare

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2022

Editura Alma/Litera

Din 31.01.2022 – la toate punctele de difuzare a presei

  Unii se căsătoresc din dragoste, alții pentru bani. Dar nunta rapidă a lui Violet Hagen cu iresponsabilul James Branham, moștenitorul contelui de Ellsworth, a fost pentru a evita scandalul. Deși inima i-a fost frântă când a aflat că James nu și-a dorit niciodată căsătoria sau pe ea, Violet și-a găsit consolarea călătorind prin lume, pe cheltuiala lui – găsind aventuri și bucurându-se de o viață neconvențională și independentă. Și evitându-și cu strășnicie soțul.
  Dar când James primește moștenirea de pe urma contelui, aceasta vine cu o capcană – Violet. Pentru a-și păstra averea, el și Violet trebuie să trăiască împreună ca soț și soție, convingând societatea că s-au împăcat. Este o idee absurdă, complicată de faptul că Violet nu mai este femeia liniștită și blândă cu care s-a căsătorit. Dar nici el nu mai este același bărbat.
  Urmărind-o pe Violet prin Europa pentru a-i câștiga încrederea și a-și dovedi valoarea, James își dă seama cu fiecare zi care trece că o căsnicie începută în grabă poate fi savurată pe îndelete. Și că nimic nu poate fi la fel de scandalos – sau la fel de perfect – ca a te îndrăgosti fără speranță, mai ales de propria soție.
  Veți citi întreaga poveste în romanul ÎNDRUMAR PENTRU FERICIRE de Victoria Alexander, al patrulea volum al seriei „Societatea Doamnelor Călătoare“. De luni la chioșcurile din toată țara, la prețul de 22,9 lei!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.