Outlander și Marile descoperiri acum în librării!

    Cercul de piatră vol.1, continuarea seriei Outlander şi Hărţile prevestitoare vă aşteaptă de astăzi în librării si pe nemira.ro!

    Răbdarea cititorilor este răsplătită, iar fanii Outlander vor afla acum prin ce aventuri mai trece Claire Randall.

     În urmă cu douăzeci de ani, Claire s-a întors în timp și a nimerit în brațele temerarului Jamie Fraser, direct în secolul al XVIII-lea. Apoi s-a întors în vremea ei, purtând în pântece copilul lui și fiind convinsă că el și-a pierdut viața în bătălia de la Culloden. Și totuși, din amintirile ei el n-a plecat nicicând.

    Dar Claire descoperă la un moment dat că Jamie trăiește. Și trebuie să facă o alegere: să rămână în secolul ei, împreună cu fiica iubită, ori să se întoarcă în veacul lui. Scoția e măcinată de comploturi, patimile și durerile eroinei nu mai contenesc, intrigile se țin lanț. Călătoria în necunoscut îi poate aduce iubirea înapoi sau o poate spulbera pe veci.

    Michael A. Stackpole continuă să ne poarte prin ţinuturi fantastice în al doilea volum al seriei Marile descoperiri.

    Amenințat de un inamic fără nume, Nalenyr are o singură cale de a scăpa de uitare. Eroii care au apărat odinioară ținutul trebuie readuși la viață. Dar pentru asta e nevoie de o călătorie printr-un ținut magic, unde se zice că ar fi prinși în capcană, o pustietate în care domnesc forțe ascunse și primejdii neștiute.

   Keles Anturasi, nepotul Cartografului Regal, este prizonier și propria lui iscusință îi poate aduce moartea. Jorin, fratele lui, e captiv pe un alt tărâm, unde e considerat zeu. Iar Nirati, sora lor, se află în paradisul dintre viață și moarte, alături de un vrăjitor hotărât să distrugă lumea. Acum se luptă cu toții să supraviețuiască într-o lume în care războaiele de pe pământ oglindesc războaiele din cer, iar visele pot deveni realitate, pe când realitatea se poate transforma într-un coșmar…

9 COMMENTS

 1. Eu am citit doar volumul 1, dar abia astept sa le primesc si pe celelalte (sora mea mi l-a cumparat) 😀

  • Eu inca n-am citit, dar ma bantuie sa vad macar serialul. Se pare ca sunt in urma cu noutatile, sa-mi fie rusine.

   • Ei sunt cu mult in urma, pe langa ce ar trebui sa citesc. 😀 :))
    Am urmarit si serialul, cele 2 sezoane aparute, si este intr-adevar, foarte bine pus la punct! Il recomand! Te tine in suspans, mai ales la trecerea dintre sezonul 2 si urmatorul.. sunt curioasa sa vad ce se intampla, si, in acelasi timp, sa-mi gasesc explicatia unor scene. Pana in aprilie stau in suspans. :))

 2. Am citit doar primul volum, foarte frumos! Am incercat sa vad si serialul, dar m-am lasat pagubasa, nu prea mi-a placut. Vreau sa recuperez… scrie foarte frumos!

 3. Nu am citit nimic din serie desi stiu ca este foarte bine vazuta. La fel, serialul imi este strain 😉 dar vreau sa ii dau o sansa 🙂 . Cine stie??? Poate o sa imi placa 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.