Păcatele trecutului de Sandra Brown

Titlul original: Tough Customer
Seria Mitchell & Associates: 1. Smath Cut (Fascinaţie secretă), 2.Tough Customer (Păcatele trecutului)

Cotaţie Goodreads: 3.91

DETALII CARTE

Pe Dodge Hanley, l-am întâlnit în cartea Fascinaţie secretă, unde a avut un rol minor. Acum, iată că îl avem în rol principal în cartea Păcatele trecutului.
Fost poliţist, acum detectiv particular, Dodge este stabilit în Atlanta, unde duce o viaţă liniştită. Asta până când primeşte un telefon de la Caroline King, femeia cu care a fost căsătorit în urmă cu 30 de ani, femeia pe care a iubit-o.
Caroline King, agent imobiliar de succes este disperată, fiica ei Berry este ţinta unui atac. Reuşeşte să scape, dar colegul ei este împuşcat. Cineva vrea să o omoare. Apelează la Dodge să îl găsească pe cel care vrea să-i facă rău lui Berry, înainte ca acesta să o ucidă. Dar mai este un motiv pentru care apelează la el: cel care o urmăreşte pe Barry este un fost coleg al lui Dodge-Orin Starks.
Dodge nu a mai vazut-o pe Caroline de 30 de ani, dar nu şi-a vazut nici fiica-pe Barry. Deşi nu doreşte să plece din Atlanta, este de acord să ajute poliţia şi pe cei din Texas să-l prindă pe individ.

Începe să lucreze alături de şeriful Nyland, dar cu cât se apropie mai mult de Caroline şi de fiica lui, sentimentele pentru femeia iubita se reaprind, iar amintirile primei lor întâlniri şi ceea ce a fost frumos îi revine în minte. Deşi nu uitase nimic, nicio clipă, acum este cu mult mai pregnant şi obsesiv.
Povestea merge în paralel atât în prezent, cât şi în trecut. Cea din trecut este poveste lor de dragoste.
O poveste care a început pe vremea când Dodge era ofiţer de poliţie şi în urma unui apel de violenţă în familie, preia cazul. Aşa o cunoaşte pe Caroline, ea fiind femeia abuzată de iubitul ei. După ce o salvează din ghearele iubitului abuziv, Dodge o ia sub aripa lui. Amândoi sunt atraşi unul de celălalt, au o chimie puternică şi ajung să se îndrăgostească. Se mută împreună, se căsătoresc, se iubesc, şi Caroline ramâne însărcinată.
Dodge lucrează sub acoperire într-o misiune. O misiune destul de ciudată: pentru a găsi un spărgător de bănci i se dă misiunea să o seducă pe prietena acestuia. Nu poate refuza, în special acum când are o familie.
Şi iată cum, chiar în acea noapte, în timp ce Caroline merge la spital să nască, Dodge face amor cu o individă pentru a-şi onora misiunea.
Oare flacăra iubirii se reaprinde între cei doi? Unde au greşit, şi cine mai cu seamă? Se vor ierta? Ce se întâmplă cu fiica lor Barry? Reuşeşte să fie prins cel care vrea să o omoare? Barry are şi ea povestea ei de dragoste?

Cartea: Păcatele trecutului-Sandra Brown, apare în colecţia „Cărţi Romantice”-Libertatea pentru femei, în data de 28.08.2015.

Autor: Iasmy

5 COMMENTS

  1. Iasmy m-ai convins oficial să o citesc pe Sandra Brown! Mi-a plăcut mult recenzia ta locco_smiley_10

  2. Am citit „Fascinatie secreta”, iar recenzia ta ma tenteaza sa citesc si aceasta carte. Imi place mult felul in care rezumat cartea .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.