Triplu H 3 – Corina Cindea – Editura Hathor – recenzie

Triplu H 3 – Corina Cindea – Editura Hathor – recenzie

Triplu H 3 - Corina Cindea – Editura Hathor - recenzie

Triplu H 3 – Corina Cindea – Editura Hathor – recenzie

Titlu: Triplu H 3

Editura Hathor

Anul apariției: 2020

Număr pagini: 327 +327

Gen: comedie romantică

Uneori, lucrurile se întâmplă când te aștepți mai puțin…
Aflată la primul ei drum lung făcut de una singură, Heather Bennett are parte de o surpriză care îi va schimba viața cu totul.
Însă surpriza ei, întocmai ca un bulgăre care crește când e rostogolit prin zăpadă, va duce la o adevărată avalanșă de întâmplări pentru întreaga familie Morgan-Bennett. – Triplu H 3, I

Uneori, lucrurile se pot complica…
Pacturi, concursuri și pariuri?
Chiar dacă sunt lansate de același neschimbat Holden, protagoniștii sunt alții, iar cuplurile din noua generație duc totul la un alt nivel.
Făcând propriile lor pariuri și reguli, încearcă să le câștige apelând la impulsivitatea, umorul și, mai ales, la șarmul moștenit din familie. Triplu H 3, II

   Sunt absolut convinsă că toate doamnele romantice – mai ales cele care au și un dezvoltat simț al umorului – sunt în extaz atunci când apare o nouă carte scrisă de Corina Cîndea, așa că nu mai este nevoie să spun cât de mult o prețuim, atâta ca om, cât și ca autoare. Nu mă înșel dacă spun că oamenii ajung să o îndrăgească din prima clipă în care o zăresc. Are ea ceva aparte. Iar poveștile ei au un iz de dulce și chiar nu ai cum să nu te trezești râzând în hohote. Oricât ai fi de necăjită, parcă simți cum veselia și optimismul te inundă. Nu degeaba spun că și poveștile roz, fară suișuri și coborâșuri, își au farmecul lor. Iar cu seria Triplu H nu ai cum să dai greș. De altfel, eu o recitesc de fiecare dată când grijile de zi cu zi mă invadează. E un real balsam pentru sufletul meu. Știu în mod cert că veselia își va face simțită prezența.

   Triplu H 3 – o comedie romantică delicioasă, plină de dialoguri vioaie, situații hilare și glume cu nemiluita. Scene fierbinți,  momente picante și o doză imensă de romantism. 

   Așa cum spune și autoarea, Triplu H a apărut aproape ca o glumă și nu se gândea să aibă și continuări. Dar, uite că povestea și-a urmat cărarea până la a treia generație. Însă, sincer vă spun, nu știu cum a reușit Corina să jongleze cu atâtea personaje, dar eu, fară hârtie și creion, nu aș fi reușit să îmi dau seama cum stă treaba cu arborele genealogic. La a treia generație m-am împotmolit, pentru că nepoții sunt în număr de cincisprezece (treisprezece băieți și două fete), la care se adaugă părinții (povestea lor o găsiți în Triplu H )și bunicii (Triplu H).  Bine, eu nu am vrut să trag cu ochiul la final, altfel aș fi observat că există un arbore genealogic al familiei. 

   Având în vedere că avem de-a face cu un număr mare de personaje, fiecare cu povestea sa de dragoste, Triplu H 3 este împărțit în două părți – una concentrandu-se mai mult în jurul fetelor, Heather (fiica lui Hailey și Cameron) și Angel (fiica lui Matt și Rachel), cealaltă parte avându-i în centru pe Harlan, fratele geamăn a lui Heather, și Harley, fratele lor mai mic. 

    Heather, de când era doar o puștoaică, prin felul ei de a fi, atrăgea pe toată lumea în jurul ei și, când a început să crească, frații și verii ei, treisprezece nebuni posesivi și excesivi de protectori, au avut de furcă cu băieții care încercau să se apropie de ea. Însă acum Heather nu mai este o copilă, ci o viitoare arhitectă, aflată la prima ei clientă. Ca să-și dovedească potențialul, vrea să încheie singură afacerea, dar pentru asta trebuia să se ducă într-un orăşel aflat la vreo trei sute cincizeci de kilometri de Houston. Iar de aici a început nebunia (,,Strigătul îngrozit al tatei îmi răsună încă și acum în urechi. Era atât de speriat, de parcă aş fi spus că vreau să plec la o plimbare cu bicicleta prin Jurassic Park, iar bunicul era la un pas de infarct”). Cu ajutorul mamei și al bunicii, reușește să obțină permisiunea să plece, dar numai cu condiția să se întoarcă în aceeași zi. Doar că face pană de cauciuc la cinci kilometri distanță de cel mai apropiat oraș.

   ,,Dacă aş suna acasă, probabil că ar începe nebunia. Garda națională ar fi alertată, poate și FBI-ul, NASA m-ar căuta cu toți sateliții disponibili şi o coloană de Ferrari-uri ar porni spre acest loc, riscând o grămadă de accidente, totul pentru a o recupera pe prințesa familiei pierdută la dracu-n praznic.“

  Singura persoană care poate să o ajute este Rhys ,,Tiger” Whitman, proprietarul unui bar din Taylor, un orășel uitat de lume, din Texas. Încă din primul moment în care se privesc în ochi, atracția își face simțită prezența, iar flirtul parcă e la el acasă.

  ,,- Nu știu la ce te gândeşti tu, dar corespunzi pentru ce am eu nevoie, spun cât pot de detaşată şi sper ca vocea să nu îmi sune sugrumată. Ai pe cineva care să te înlocuiască la bar?

   – Vrei acum? mă întreabă uluit. 

   – Da, acum ar fi perfect. Dacă te mişti repede, dimineață pot pleca acasă. 

…………………………………………………………………………………………………..

   – Mă pot mişca şi repede, însă aş prefera s-o facem mai încet. Avem timp până dimineață, de ce să ne grăbim? Sau, adaugă el coborându-și vocea până când îi devine aproape o şoaptă, putem încerca toate vitezele. Începem cu foarte încet, ca să ne cunoaștem mai bine, și terminăm cu cât de repede vrei tu.“

   Heather posedă trei calități – sexy, încăpățânată și curioasă – care îl pot băga în bucluc pe Tiger. Nu-i place modul în care ea a reușit să i se strecoare pe sub piele și nici cum îl face să se simtă. Până să apară ea, totul era perfect și liniştit, aşa cum își dorea. Fără complicații. Dar tot este fascinat de ea. Însă ea pleacă a doua zi fără să îi lase un număr de telefon sau o adresă unde poate fi găsită.

   Din fericire, Angel a bănuit că bărbatul trebuie să fie cu adevărat deosebit dacă a reușit să îi atragă atenția verișoarei ei, iar asta a făcut-o să ticluiască un plan care va da peste cap întreaga familiei Morgan-Bennett și, până la urmă reușește să-l facă pe Tiger să o caute pe Heather. Dar greul abia acum începe pentru el, pentru că va trebui să facă față celor treispreceze nebuni posesivi, obsedați de protecția ei și a lui Angel. Și cu toții observă că atracția dintre ei este așa de mare și de vizibilă, încât se întreabă dacă vor aștepta o lună până vor deveni intimi. Totuși, Heather nu știe aproape nimic despre el, în afară de faptul că e uluitor de sexy şi că sărută al naibii de bine. Își dă seama și că, oricât de deschis a fost în toate discuțiile cu ea, atunci când vine vorba despre familia lui este extrem de evaziv. Ce anume ascunde față de ea?

 ,,Îngrijorarea din vocea lui mă face să încremenesc, însă mai e şi altceva. Felul în care se uită la ea. O soarbe pur și simplu din priviri, iar chipul lui Heather, ridicat spre el, aproape că radiază. Se privesc… aşa cum i-am văzut numai pe părinții şi bunicii mei că se privesc, iar aerul din jurul lor aproape că vibrează din cauza atracției, aşa că îmi dau seama exact ce înseamnă.“

  Dar nu numai Heather are parte de o poveste de dragoste, ci și frații ei, Harley și Harlan. Niciodată nu au trebuit să depună prea mult efort pentru a cuceri o femeie şi întotdeauna ei au fost cei care au spus că totul s-a terminat. Dar cele două fete care le-au sucit mințile nu le cad atât de ușor în plasă.

   De asemenea, Angel își găsește nașul, în persoana unui jucător profesionist din NFL, Carter. Dar ea nu vrea să ajungă doar una dintr-un lung şir de femei care au trecut prin patul lui. În plus, trebuie să se gândească la cariera sa, pentru care a muncit de când a învățat să meargă. N-are de gând să renunțe la ea doar pentru o tăvăleală cu el. Până la urmă îi va acorda o șansă? Citiți cartea și veți primi răspunsul.

,,E drept că Angel îl ia cam repede încă pe fotbalist, dar o cunosc suficient de bine ca să îmi dau seama că îl place pe tip, iar lui Carter-nu-mai-știu-cum puțin îi pasă de noi sau de ironiile ei. Am văzut cum i-au strălucit lui ochii încă de pe teren, când verişoara mea îşi executa minunatul dans al victoriei. 

Fir-ar să fie!”

***Alina Geambaşu (Alina)***Simplă și complicată în același timp, prudentă și încăpățânată. Compar nevoia de a ști, cu desfășurarea unui mecanism și refacerea lui piuliță cu piuliță pentru a vedea cum funcționează. Când ceva mă depășește, mă simț ca David înainte de întâlnirea cu Goliath, când constată că a uitat să-și aducă praștia. Marea mea pasiune este literatura fantasy, romance și thriller. Posesoare a unei imaginații debordante, reușesc cu ușurință să mă transpun în pielea personajelor din cărți. Din postură de vrăjitoare mai am de lucru cu vrăjile.

7 COMMENTS

  1. Mulțumesc frumos pentru o recenzie minunată, Alina! ❤️ Mă bucur mult de tot că ți-a plăcut și că am reușit să te binedispun!

  2. Foarte frumoasa si atractiva recenzia.Mi-ar placea sa citesc cartea.
    Felicitari Corina!Felicitari Alina!

  3. Da, da, da! Desi nu sunt un fan al genului romantic si nici povestile siropoase nu ma atrag, cartile Corinei Cindea le ador! Are un stil aparte, iar modul in care imbina romantismul cu umorul este de-a dreptul fascinant. Am savurat din plin seria asta, inclusiv cele doua parti ale volumului 3. Felicitari pentru recenzia minunata!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.