Tentaţii pentru o moştenitoare - Susanna Craig
Literaturapetocuri.ro Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Tentaţii pentru o moştenitoare, de Susanna Craig – Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Tentaţii pentru o moştenitoare

To Tempt an Heiress

Susanna Craig

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Dorințe nestăpânite – Runaway Desires – 1. To Kiss a Thief (2016) – Sărutul unei hoațe2. To Tempt an Heiress (2016) – Tentaţii pentru o moştenitoare, 3. To Seduce a Stranger (2017)

    Tentaţii pentru o moştenitoare historical romance fascinant.

Sâmbătă – 29.06.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

   Volumul al doilea al seriei „Dorințe nestăpânite“, după SĂRUTUL UNEI HOAȚE, publicat în luna martie.
Căpitanul Andrew Corrvan este de acord să răpească o moștenitoare, iar atracția pe care o simte aceasta pentru chipeșul căpitan se dovedește irezistibilă, însă pericole din trecut și prezent amenință să îi despartă.

   Seria ,,Dorințe nestăpânite” a lui Susanna Craig, ne poartă într-o călătorie fascinantă. Din Anglia georgiană se îndreaptă către Caraibe – unde o femeie tânără, voinică și un bărbat periculos fac tot posibilul pentru a fugi în toate direcțiile, unul față de celălalt …

   După ce tatăl său moare, Tempest Holderin nu vrea altceva decât să îi îndeplinească dorința de a elibera sclavii de pe plantația lor de zahăr. Dar femeia, acum bogată, se găsește urmărită de un grup de  nenorociți care au alte planuri pentru moștenirea ei. Pentru a fi departe de pericol, prietena ei găseşte cea mai neconvențională soluţie: Tempest să fie răpită şi aşa va fi în siguranță.

   Căpitanul Andrew Corrvan are o reputație îngrozitoare, cunoscut ca fiind un negustor nemilos și plin de bani – dar cei de pe nava lui știu cât este de diferit. El este condus de un singur lucru: încercarea de a răzbuna moartea tatălui său. Asta până când el va fi de acord să răpească o moștenitoare …

    Călătoria timp de câteva săptămâni – fără o însoţitoare – nu este suficientă pentru a o distruge pe Tempest, dorința pe care ea o simte pentru răpitorul ei întunecat, periculos şi atrăgător va face restul. Norii de furtună se vor aduna doar atunci când ajung în Anglia, unde pericolele din trecut și din prezent amenință să le distrugă chiar mai mult decât inimile lor încăpățânate …

Andrew îi cuprinse ceafa cu mâna liberă și îi captură gura cu a lui, nereţinându-se deloc. Buze, dinţi, limbă – nu era deloc blând. Ea numise primul lor sărut nesăbuit. Cel de-al doilea avea să fie pură nebunie.”

Se imaginase pregătită pentru amintirea atingerii lui insistente, a sărutului său păcătos. Nu era însă pregătită pentru modul în care aceste amintiri păreau să-i scape de sub control, în care îi apăreau în vis sau în momentele în care aţipea în timpul zilei, dar și în zorii zilei, când era gata să se trezească, atunci când nu era stăpână pe mintea și pe inima ei – sau, uneori, chiar pe mâinile ei.
Nu era pregătită nici pentru modul în care amintirile pasiunii pe care o împărtășiseră se strecurau la fiecare întâlnire cu el, cum se reflectau în zâmbetul lui șiret sau cum îi intensificau culoarea ochilor lui verzi.

„– Uneori suntem atrași de lucruri pe care n-ar trebui să le avem. Nu tot ce pare o greșeală se dovedește a fi una. Uneori, inima este mai deșteaptă decât mintea.”

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.