Seria Mirese păcătoase de Christi Caldwel

Seria Mirese păcătoase de Christi Caldwel – povești de dragoste  fierbinți

Seria Mirese păcătoase – Christi Caldwel

Povești de dragoste fierbinți dintre bărbații care conduc una dintre cele mai bine-cunoscute case de jocuri de noroc din Londra și femeile care se îndrăgostesc nebunește de ei!

 1.PARIUL UNUI CRAI – The Rogue’s Wager (2016)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

PARIUL UNUI CRAI-The Rogue's Wager (2016)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

   Lord Robert Dennington se bucură de libertatea pe care o are ca moștenitor ducal. Știe prea bine că într-o bună zi va trebui să-și asume responsabilitățile ducilor de Somerset, dar deocamdată nu se grăbește să renunțe la existența sa lipsită de griji.

   Helena Banbury ține contabilitatea într-un club de jocuri de noroc pentru gentlemeni, este expertă în cifre și bilanțuri, dar, ca femeie, nu are nici o influență și se simte complet neputincioasă. Nu aparține nici de lumea nobililor care frecventează sălile de joc, dar nu este complet în largul ei nici printre bărbații care conduc clubul Iadul și Păcatul, deși, de fapt, reprezintă familia ei. 

   Fostă copilă a străzii, acum dorește mai mult decât zidurile aurite care o protejează… dar care o și îngrădesc.

  Când într-o noapte Robert intră din greșeală în apartamentul ei, Helena se vede forțată să părăsească viața previzibilă pe care o duce și este aruncată în lumea strălucitoare a înaltei societăți.
Oare farmecele Lordului se vor dovedi mai periculoase decât orice primejdie a întâlnit vreodată pe străzi?

 

„[…] de neiertat era faptul că suspina după sărutul unui nobil puternic care frecventa clubul lor. Căldura îi cuprinse obrajii. Ce făcuse bărbatul acela de reușise să îi facă sângele să fiarbă de furie și trupul să ardă de dorinţă?”

 

„Cu răsuflarea înteţindu-i-se, închise ochii pentru o clipă lăsând amintirile să o copleșească. Amintirea sărutului lui. A mângâierilor sale blânde. Fiorul interzis al buzelor lui pe trupul ei. Își oţeli inima. Fiindcă oricât de îndemânatică îi era atingerea, nu era nimic pentru care o femeie să renunţe vreodată la viitorul, libertatea și siguranţa ei.”

 

„Dacă nu era atent, Helena, cu candoarea și îndrăzneala ei, ar fi avut puterea să îi zdruncine zidurile pe care le înălţase în ultimii ani ca să se apere. Ceea ce ar fi fost o nebunie, mai ales din partea unei femei așa de hotărâte să se învăluie în misterele impenetrabile ale trecutului ei.”

 

„Îl voia. În braţele ei, în inima ei. Pentru totdeauna. Voia să-și impregneze mintea și trupul cu căldura atingerii și cu forţa sărutului lui. Era nebunia care o făcuse pe mama ei să sacrifice totul. În sfârșit, înţelegea. Și într-o lume în care femeile erau în mare măsură neputincioase, Helena îl avea pe Robert. În privinţa asta deţinea controlul.”

2. ONOAREA UNUI TÂLHAR – The Scoundrel’s Honor (2017) – Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

ONOAREA UNUI TÂLHAR-The Scoundrel's Honor (2017)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Alma-Litera

Un cuplu total nepotrivit – o lady care visează la o căsătorie din dragoste și fiul nelegitim al unui duce, care are o reputație de ticălos – care își caută șansa la fericire.

  Din pricina alegerilor făcute de fratele și de celelalte surori ale ei, lui Lady Penelope Tidemore nu-i sunt străine scandalurile și bârfele. Dar este hotărâtă să aibă un comportament ireproșabil, chiar dacă, încă din adolescență, visează la o viață plină de aventuri și la o căsătorie din dragoste, plină de romantism. Totuși, printr-un mare ghinion, Penelope, cu totul nevinovată, este surprinsă într-o postură compromițătoare cu enigmaticul și periculosul viconte Ryker Black. 

  Domnul Black nu este un gentleman. Fiul nelegitim al unui duce, crescut pe străzi și proprietar al unuia dintre cele mai notorii cluburi de jocuri de noroc din Londra, Black trăiește într-o lume a pierzaniei și a pericolului. Să-și ia o soție chiar din rândurile unei aristocrații pe care o disprețuiește din toată inima nu face parte din planurile sale, cu toate că inocenta Penelope îi înfierbântă sângele de dorință. 

  Dar Penelope nu se teme de domnul Black și în curând descoperă că reputația lui de ticălos poate să fi fost construită pentru a ascunde o vulnerabilitate surprinzătoare. 

  Pe măsură ce acest cuplu aparent nepotrivit devine tot mai apropiat, învață că ceea ce a început dintr-o întâmplare nefericită poate fi, de fapt, șansa la împlinirea visurilor.

„Ryker îi închise gura cu un sărut neașteptat și intens care o lăsă fără suflare. Înlemni. Primul ei sărut. Niciodată nu își imaginase altceva decât un simplu sărut scurt, însoţit mai degrabă de șoapte de iubire. Nu visase niciodată la un astfel de sărut arzător, gata să o sufoce.” 


„Penelope își făgăduise să fie cuviincioasă, dar poate că toată povestea asta cu norme și bune maniere nu avea până la urmă nici un sens. Căci fără îndoială că pasiunea din sărutul lui Ryker și extazul pe care îl descoperise în braţele lui nu aveau preţ.” [quote_box_center]


„ – În copilărie visam la Făt-Frumos care avea să vină pe un cal alb ca să mă salveze. Dar nu vreau să fii bărbatul la care visam pe când eram o copilă care nu știa nimic despre viaţă. Îi apucă chipul între palme. Ești un bărbat puternic, un bărbat onorabil și curajos, tu ești bărbatul pe care îl iubesc cu inima mea de femeie, zise ea, lipindu-și fruntea de a lui. Nu vreau să schimbi nimic la tine. Vreau să rămâi același bărbat care m-a cules de sub o bancă. Nu vreau altceva decât să mă iubești.
– Te iubesc, îi șopti el, uitându-se fix în ochii ei. Te vreau doar pe tine. Pentru totdeauna. Alături de mine. Vreau să construiesc un cămin cu tine și o familie cu fetiţe la fel de vesele ca tine și cu băieţei la fel de curajoși ca tine.”[/quote_box_center]

3. Pentru inima unei doamne – The Lady’s Guard  – Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

Pentru inima unei doamne

Lady Diana Verney se simte amenințată de un necunoscut, și cere ajutorul lui Nial, un om periculos, crescut în mahalalele orașului. Niall și Diana vin din lumi diferite, dar inimile lor nu par să știe lucrul acesta.

4. Secrete din trecut – The Heiress’s Deception  – Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

Secrete din trecut

   Pentru a scăpa de amenințările fratelui ei, Eve se angajează sub un nume fals la un club, al cărui proprietar este Calum, un prieten din copilărie pe care ea l-a trădat. Acum trebuie să-l convingă că, între atâtea minciuni, un singur lucru este de netăgăduit – iubirea ei pentru el. Seria Mirese păcătoase – Christi Caldwel

Sinful Brides Series

Colecţia Iubiri de poveste

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste/Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Mirese păcătoase de Christi Caldwel

sursa foto: Pexels

Seria Mirese păcătoase – Christi Caldwel – povești de dragoste fierbinți

10 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.