Poveşti de la Academia Vânătorilor de Umbre de Cassandra Clare-prezentare

Din martie, a doua parte a lunii, în colecția Leda Edge, o nouă antologie de nuvele din universul Cassandrei Clare: Poveşti de la Academia Vânătorilor de Umbre

   Simon Lewis a fost om și apoi vampir, iar acum urmează să devină vânător de umbre. Dar evenimentele din Orașul Focului Ceresc l-au lăsat fără amintiri și Simon nu mai știe cine este. Știe că a fost prieten cu Clary și că a convins-o pe zeița absolută Isabelle Lightwood să iasă cu el…. dar habar nu are cum. Iar când Clary și Isabelle îl privesc nerăbdătoare, așteptându-se să fie cineva de care el nu-și amintește… Simon nu mai suportă.

  Așa că atunci când Academia Vânătorilor de Umbre se redeschide, Simon se aruncă în această lume nouă a vânătorii de demoni, decis să se regăsească. Să-l găsească pe noul său eu. Oricine ar fi acest nou Simon.

   Dar Academia este o instituție a vânătorilor de umbre, ceea ce înseamnă că are unele probleme. Ca de pildă, faptul că elevii care nu sunt vânători de umbre trebuie să locuiască la subsol. Și că diferențele – cum ar fi statutul de fost vampir – sunt privite cu mare dispreț. Cel puțin Simon se pricepe la arme – chiar dacă numai din orele în care juca D&D.

  Însoțiți-l pe Simon în această călătorie pentru a deveni vânător de umbre și aflați pe parcursul ei despre strălucita istorie a Academiei, prin intermediul unor profesori invitați să țină prelegeri aici, precum Jace Herondale, Tessa Gray și Magnus Bane. Aceste povestiri emoționante și amuzante oferă un epilog agreabil seriei ,,Instrumente mortale” și totodată câteva indicii incitante pentru ceea ce urmează să se întâmple în ,,Uneltiri Întunecate„.

Sursa Leda Edge

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.