Dansează în ritmul inimii de Nora Roberts

Dansează în ritmul inimii, de Nora Roberts – Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Dansează în ritmul inimii

Dance to the Piper

Nora Roberts – recenzii cărţi 

Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Editura Lira/Litera

The O’Hurleys Series – Seria Familia O’Hurley:1.The Last Honest Woman –Aproape de Paradis, 2. Dance to the Piper, 3. Skin Deep, 4. Without a Trace

   Dansează în ritmul inimii de Nora Roberts romance.

Cartea apare vineri – 07.02.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

  Volumul al doilea din seria Familia O’Hurley, după APROAPE DE PARADIS.

„Dacă încetezi să visezi, te oprești din a trăi”.

  Deși se află în lumina reflectoarelor, pe Maddy O’Hurley nu o intersează stralucirea sau vedetismul. Tot ce contează pentru ea este dansul și cât de vie se simte când pășește pe scena largă.

Singurele pasiuni ale lui Reed Valentine sunt bogăția și puterea …

  Atracția care se aprinde între ei, precum focul de artificii din Parcul Central, îl surprinde pe Reed. Desi Maddy este o visătoare, a încetat să viseze cu mult timp în urmă. Dar spiritul de O’Hurley din Maddy o va face să nu renunțe la acest bărbat fascinant fără o luptă.

Visătoarea Maddy, o artistă care adoră să danseze, e fermecată de Reed, un om de afaceri stăpân pe sine. Va putea Reed să accepte acest dans al inimilor?

„Sărutul dură mai puţin de o secundă, dar avu efectul unui uragan.
El îi descoperi buzele moi, uşor curbate într-un surâs. Îi gustă dulceaţa îmbietoare şi picantă. Aroma ei era suavă, dar suficient de puternică să îl aţâţe, să îl ispitească, să îl facă să îşi dorească mai mult.”

Erau singuri, doar ei doi, în ciuda a tot şi a toate, a traficului de pe stradă şi a oamenilor grăbiţi. Degetele lui îi mângâiară şi îi apăsară uşor spatele, lipind-o şi mai mult de el. Îi simţea căldura şi fermitatea trupului. Parfumul cu care se dăduse acoperea mirosul înţepător al oraşului.
Doar pe ea o vedea, doar pe ea o simţea, doar aroma ei o inspira. Iar în braţele lui, ea simţea că din clipă în clipă urma să poată atinge faţa rece şi albă a lunii şi avea să îi descopere secretele.

Nu era ce-i trebuia ei, iar, pentru el, ea era, pur şi simplu, o catastrofă. Între ei nu era loc de o relaţie banală, bazată pe faptul că extremele se atrag. Atracţia dintre ei avea să îi aducă tot mai aproape, transformându-se apoi într-un foc ce avea să-i mistuie. Simţea, aproape că putea gusta acea lentă predare a armelor ce decurge pe nesimţite din seducţie.

„Nora Roberts”, cea mai vândută autoare „New York Times”, vă aduce în atenție  remarcabila familie O’Hurley.

  Nora Roberts (Eleanor Marie Robertson) s-a născut la data de 10 octombrie 1950, în Silver Spring, Maryland, SUA, fiind cea mai mică dintre cei cinci copii, ambii părinți având strămoși irlandezi. A urmat o școală catolică de călugărițele ce i-au insuflat un sentiment de disciplină, apoi liceul Montgomery Blair. Pe parcursul anului al doilea de studenție s-a transferat la o școală publică locală, unde l-a întâlnit pe Ronald Aufdem-Brinke, viitorul ei soț.

    A început să scrie în 1979, dar primele sale manuscrise i-au fost respinse. În anul 1981 i se publică prima nuvela “Irish Thoroughbred” la Editura Silhouette Books cu pseudonimul Nora Roberts. Devine celebră cu publicarea nuvelei “Playing The Odds”, prima din seria The MacGregor, în anul 1985. Din anul 1992 începe să colaboreze cu editura Putnam care îi sugerează Norei Roberts să adopte un alt pseudonim pentru romanele sale de suspans. Și astfel ajunge să scrie seria În Death sub numele de J D Robb. Mai scrie și sub pseudonimul Jill March, iar pentru o publicație din Marea Britanie ca și Sarah Hardesty.

   În 1985 se căsătorește pentru a doua oară cu Bruce Wilder, care deține în prezent o librărie în Boonsboro, Maryland, Turn the Page Book. Împreună mai dețin și hotelul Inn BoonsBoro ale căror apartamente poartă numele cuplurilor romantice din cărți (sunt transpuse în trilogia “Hanul amintirilor”).

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

#cărţiromantice

#noraroberts

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.