Prințul de pe Broadway de Joanna Shupe

Prințul de pe Broadway, de Joanna Shupe – Colecția Iubiri de poveste

Prințul de pe Broadway

The Prince of Broadway

Joanna Shupe

Editura Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste august 2020

Seria Fete de oraș – Uptown Girls Series: 1.The Rogue of Fifth Avenue – Cuceritorul de pe Fifth Avenue, 2.The Prince of Broadway – Prințul de pe Broadway, 3.The Devil of Downtown

Prințul de pe Broadway de Joanna Shupe love books.

Luni – 10.08.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

Volumul cu nr. 2 al seriei „Fete de oraș“, după Cuceritorul de pe Fifth Avenue, publicat în luna iulie.

   Clayton Madden, proprietarul celui mai exclusivist cazinou din oraș, ține în fiecare noapte în mâinile sale averea celor mai cunoscute familii din New York. Însă există o familie anume pe care urmărește să o ruineze, un om împotriva căruia nutrește o ură veche de douăzeci de ani, dar care nu a reușit să-i cadă în plasă… până acum.

  Florence Greene nu poate fi prostită de nimeni ‒ și nici forțată să facă ceva ce nu dorește. Este conștientă de faptul că misteriosul Clayton Madden este hotărât să-i ruineze tatăl, dar nu renunță la ideea de a se folosi de cunoștințele lui. Florence este decisă să sfideze regulile înaltei societăți și să deschidă un cazinou destinat exclusiv femeilor ‒ o idee scandaloasă, care se potrivește perfect caracterului ei ieșit din tipare. Știe și că nu există o persoană mai potrivită decât Clay de la care să poată învăța dedesubturile acestei afaceri, așa că vrea să profite din plin de timpul petrecut alături de el.

  Cu gândul la răzbunare, Clay acceptă să îi împărtășească secretele ‒ în cazinoul său, dar și în dormitor –, iar Florence se dovedește mult mai abilă și mai ademenitoare decât și-ar fi putut el imagina. Dar când planurile îi sunt amenințate, Clay trebuie să hotărască dacă este dispus să-și parieze întregul imperiu… pe dragoste.

Cărţi Romantice

Colecția Iubiri de poveste august 2020

Colecția Iubiri de poveste iulie 2020

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #JoannaShupe

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.