O soţie ascultătoare de Mary Balogh-Cărţi Romantice-prezentare

O soţie ascultătoare de Mary Balogh-Cărţi Romantice-prezentare

 Vineri, 1 iunie, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

  Domnișoara Arabella Wilson știe că Lordul Geoffrey Astor se însoară cu ea doar dintr-un sentiment al datoriei, căci el consideră un gest corect să o ia de soție pe una dintre fiicele răposatului viconte, al cărui titlu i-a revenit.
Conștientă că înfățișarea ei nu poate în nici un caz să vrăjească un bărbat atât de chipeș precum proaspătul ei soț, Arabella se decide să se mulțumească cu această căsătorie de conveniență și să fie o soție ascultătoare.

  Vicontele Astor consideră că Arabella este doar o fată inocentă, crescută la țară. Va avea nevoie de timp ca să o învețe cum să se poarte în lumea bună și să accepte toate regulile scrise și nescrise ale acesteia. Printre care și faptul că este absolut normal pentru un lord să aibă o amantă.
De aceea, când Arabella este șocată să afle de existența lui Ginny Cox în viața lui, el îi explică liniștit și limpede diferența dintre acel fel de dragoste și relațiile dintre soți.

Cum i-ar putea nega logica o fată atât de echilibrată? Cum ar putea să îi sfideze autoritatea? Se pare însă că Arabella a comis cel mai grav păcat – s-a îndrăgostit de propriul soț. Iar Lord Astor va afla curând că își dorește mai mult decât ascultarea unei soții.

Sursa Cărţi Romantice

  Mary Balogh (rimează cu Kellogg, născută Maria Jenkins la 24 martie 1944 la Swansea, țară Galilor) este un romancier canadian de romantism istoric.
După ce a absolvit Universitatea, s-a mutat la Saskatchewan, Canada, pentru a preda la un liceu limba engleză, pe un contract de predare de doi ani. S-a căsătorit cu canadianul, Robert Balogh, și au avut trei copii, Jacqueline, Christopher și Sian. Atunci când nu scrie,se bucură de lectură, muzică și de tricotat. De asemenea, se uită la tenis și curling.

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iunie 2018
Recenzii Cărţi Mary Balogh
Cărţi Romantice
Listă cărţi Mary Balogh
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.