Reviews Demonic & Reviews Angelic!

   Dragi prieteni, ne-am gandit sa introducem o noua rubrica pe site-ul nostru. In cadrul acestei rubrici putem scrie: pareri, impresii despre cartile citite care ne-au placut si care nu ne-au placut. Pareri sangerose si pareri pozitive (angelice )!
Credem ca, fiecare dintre noi am citit carti care ne-au placut, sau care nu ne-au placut si vrem sa aducem in atentie si acest aspect. Vor fi pareri personale, impresii ale noastre ca si cititori individuali.
Oricine doreste isi poate scrie parerea referitor la cartile citite. Nu sunt recenzii, sunt doar impresii, pareri – bune, mai putin bune, dar care pot fi de ajutor si celorlalti cititori.

    Daca doriti sa va scrieti parerea asupra unei carti, va asteptam cu drag, dar sa nu uitati sa precizati: Titlul, Autorul, Editura. Puteti scrie parerea voastra in rubrica de comentarii, iar cele mai bune impresii, ne referim aici ca si redactare, vor fi postate in articol la rubrica aferenta-Demonic sau Angelic.

Sa ne citim cu bine!

 

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

7 COMMENTS

 1. Ok,si sa spag gheata!
  Acum citesc Jeanine Frost-La jumatatea drumului spre mormant,ed Leda,dupa recenzia Alinei si imi place locco_smiley_1 locco_smiley_1 locco_smiley_1
  Pana acum am avut batai,hoinareli prin baruri si muscaturi,si acum am ajuns la…. locco_smiley_37
  Pana aici cartea m-a prins 😀

 2. Super rubrica.deci pot sa imi spun parerea fara recenzi locco_smiley_15
  Acum citesc LIsa JAkson-PAcatul original,o carte cu un suspans la cote maxime,dar si cu o poveste de dragoste.ESte ceva de speriat sa stii ca vei fii victima,doar prin asemanarea ta unui tipar. locco_smiley_1

 3. Mili si nu mai scriem la recenzii cititori? Sau aici doar ne dam cu parerea despre ce citim ? Sau despre recenziile fetelor?

  Atat de tare m-a tentat alina cu recenzia de azi ca am mers la Librarie si am cumparat cartea.

 4. Fetelor, recenziile cititori sunt diferite, aici sunt doar impresii si pareri despre cartile care nu v-au placut, sau v-au placut. Aici nu trebuie sa spuneti prea multe decat impresii si sa dezvaluti cate putin.La recenzii cititori sunt cartile care au complexitate de scriere. Sunt separate! Aici puteti posta doar daca vreti sa stim parerea vostra despre o carte.
  Cred ca toate am citit asa multe carti incat cred ca avem ce sa spunem.
  Asa ca, la recenzii cititori inainte. Recenzii demonice-angelice idem, dar cu mai mult tupeu.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.