Secretul Cleopatrei - Christi Caldwell

Secretul Cleopatrei, de Christi Caldwell – Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Secretul Cleopatrei

The Hellion

Christi Caldwell

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Seriei Fete și secrete

Editura Alma/Litera

The Hellion

Seria Fete și secrete – Wicked Wallflowers Series: 1. The Hellion – Secretul Cleopatrei, 2.The Vixen, 3. The Governess, 4.The Bluestocking, 5.The Spitfire

   Secretul Cleopatrei – Christi Caldwell roman de dragoste

 Sâmbătă – 25.05.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Primul volum al seriei „Fete și secrete”. Două familii rivale, o iubire interzisă și o dorință de răzbunare împletită cu pasiunea.

Doi rivali se întâlnesc în carne și oase şi…

   Adair Thorne tocmai şi-a văzut visul cum se spulberă, cum totul este cuprins de flăcări şi transformat în cenuşă. Este sigur că adversarii săi, Killoranii, se află în spatele a tot, doar sunt rivali. Furia și pasiunea este chiar mai mare când o întâlnește pe Cleopatra Killoran, o vulpiţă care-l bate la fiecare tură. Dacă ea ar fi altcineva, dar este inamicul.  Mai rău, a aprins dorința în el, o dorintă ce pare a fi imposibil de controlat.

   Nimeni nu o poate face pe Cleopatra să facă ceva din ceea ce nu vrea. Acestea fiind spuse, ea va face tot ce trebuie pentru a-și proteja frații – chiar dacă aceasta înseamnă să fie sponsorizaţi de rivalii lor pentru un sezon să îşi aranjeze cât mai bine viaţa. Dar nu îşi va permite să îşi piardă capul pentru Adair Thorne, un bărbat înfricoșător, întunecos, frumos.

   Există un singur lucru care amenință regulile jocului: secretul Cleopatrei. Ar putea dezvălui familiei armistițiul, și ar putea distruge povestea de dragoste imprevizibilă, păcătosă, pentru un ticălos care putea să treacă drept diavolul însuși.

Ea e o sirenă, iar eu sunt vrăjit…“
Prin ceaţa groasă a dorinţei și nevoii, adevărul se strecură în mintea lui. Se retrase. Se smuci din braţele ei îngrozit de faptul că își abandonase raţiunea și că îl cuprinsese nebunia.

Atingerea lui era un amestec de tandreţe și putere, făcând-o să închidă ochii preţ de câteva clipe. Fusese bătută, lovită, bruscată frecvent de brutele întâlnite pe stradă cu care se luptase pentru resturi, dar nici una dintre acele creaturi crude nu îndrăznise să-și pună mâinile pe ea, iar cei care cutezaseră își pierduseră din degete odată cu ascensiunea
la putere a lui Broderick.
Nu știuse niciodată că atingerea unui bărbat putea să fie așa – o alinare dulce, care o făcea să-și dorească să se predea puterii îmbrăţișării lui încă o dată.

„– Ești așa de frumoasă! spuse el răgușit.
Complimentul lui o îmbărbătă și se ridică, lipindu-se de pieptul
lui. Prinzându-l de gât, îl făcu să se aplece și să-și contopească buzele.
În toţi acești ani, le judecase pe femeile de la Bârlogul Diavolului care vorbeau încântate despre sex. Abia acum înţelegea, simţind palmele cu bătături ale lui Adair plimbându-se pe spatele și pe fundul ei, cuprinzându-i carnea suplă. Acum înţelegea ce le mâna pe multe dintre acele femei. Nu exista rușine sau regret.“

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – romanele publicate în mai 2019

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018 – 2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.