Seducţie de Johanna LindseySeductie de Johanna Lindsey

Titlul original: No Choice But Seduction
Seria Malory-Anderson Family: 1. Iubeşti doar o dată(Love Only Once-1985), 2. Pasiune şi tandreţe(Tender Rebel-1985), 3. Jocul seducţiei (Gentle Rogue-1990) 4. Suflet vrăjit (The Magic Of You-1993), 5.Spune-mi că mă iubeşti (Say You Love Me-1996), 6. Jurnalul unei iubiri (The Present-1998) 7. Un libertin îndrăgostit (A Loving Scoundrel-2004), 8. Înlănţuită în iubire (Captive Of My Desires-2006), 9.Seductie (No Choice But Seduction-2008), 10.That Perfect Someone-2010, 11.Stormy Persuasion-2014
Cotaţie Goodreads: 3.91

DETALII CARTE

Fiica lui Sir Anthony Malory este rapită de la  Hyde Park din Londra, iar răpitorul trimite biletul de răscumpărare la o adresă greşită. Biletul ajunge la James Malory, fratele lui Anthony. James şi soţia lui Georgina, sunt plecaţi într-o călătorie planificată de mai multă vreme în Caraibe. Cel care primeşte biletul, este oaspetele ce se află în casa Malory, nimeni altul decât fratele mai mic al Georginei-Boyd Anderson.
Căpitanul american, intenţionează să plătească, dar să îl prindă şi pe ticălos. Deşi nu îi prea avea la suflet pe cei din familia Malory, după ani în care şi-a dat seama că sora lui este fericită, acceptă că sunt extraordinari şi consideră că împreună Malory-Anderson, sunt o mare familie. Nicio clipă nu îşi imaginează ce îi va aduce această misiune de salvare a fiicei lui Anthony.

După moartea mamei ei, Katey Tyler părăseşte oraşul plictisitor Connecticut şi pleacă în  Anglia să îşi caute rudele. Este atrasă de aventură şi romantism şi se hotăreşte să călătorească pe mare într-un tur prin Europa. Nu şi-a imaginat că aceste călătorii ale ei, spiritul de aventură, îi va schimba cursul vieţii, nici că va intra într-un cerc vicios de intrigi şi pericole, şi cu atâta mai puţin că va ateriza în mijlocul unei răpiri cu mize mari.  
Atunci când descoperă o fetiţă prizonieră, legată, o fetiţă ce se află la mare depărtare de casa ei, negociază şi reuşeşte să o salveze. Este hotărâtă să ducă fetiţa înapoi la familia ei, dar culmea ironiei, la scurt timp, în vreme ce o escortează pe fetiţă, este acuzată de răpire, de nimeni altul decât de cel care venise în salvarea copilei-Boyd Anderson.  
Călătoria ei în lume se termină într-o închisoare englezească. Boyd este convins că ea a jucat un rol important în răpirea  fiicei lui Anthony.  
La scurt timp, căpitanul american descoperă adevărul, dar este prea târziu, pentru că,  Katey jură că nu-l va ierta niciodată, chiar dacă el intenţionează să se căsătorească cu ea.
Pe tot parcursul acestei aventuri, cei doi sunt atraşi unul de celălalt precum doi magneţi.  Katey, relizează că, alături de Boyd Anderson este pe cale să experimenteze aventura şi pasiunea, dar descoperă şi adevărul uimitor despre identitatea tatălui ei.  

Cum decurge povestea, aflaţi din cartea Seducţie de Johanna Lindsey, ce apare în colecţia „Iubiri de poveste” -Libertatea, în data de 07.11.2015.

10 COMMENTS

  1. Suna atat de bine recenzia ta, Iasmy!!! Cartea e cu siguranta extrem de captivanta si relaxanta. Felicitari!

  2. mersi,iasmy!imi place mult autoarea si chiar asteptam sa mai apara carti din seria malory!

  3. O prezentare reușită! Nu am ratat vreun volum din seria Malory și abia aștept să îl citesc și pe acesta! locco_smiley_10 locco_smiley_37

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.