În braţele unui prinţ de Sabrina Jeffries-Colecţia Iubiri de poveste

În braţele unui prinţ de Sabrina Jeffries – Colecţia Iubiri de poveste -prezentare

În braţele unui prinţ – Sabrina Jeffries

Editura Alma/Litera

Colecţia Iubiri de poveste

  Seria Bastarzi regali (Royal Brotherhood Series): 1. În braţele unui prinţ (In the Prince’s Bed), 2. Pentru plăcerea unui prinţ (To Pleasure a Prince), 3. O noapte cu un prinț (One Night with a Prince)

Primul volum: seria Bastarzi regali

Sâmbătă-25.08.2018- la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea!

   Domnișoara Katherine Merivale este nevoită să se căsătorească pentru a-și primi moștenirea și a-și ajuta astfel familia să scape de datorii.
Dar, cum nu a avut parte de un sezon de baluri londonez și nu vrea să dezvăluie secretul moștenirii pentru a-i ține departe pe vânătorii de zestre, nu are prea mulți pretendenți.
Singura soluție pentru a ieși din această situație este să devină soția lui Sir Sydney Lovelace, prietenul ei din copilărie – care nu este prea dornic să intre „în rândul lumii“.

   Alexander Black, conte de Iversley și unul dintre cei trei fii bastarzi ai prințului de Wales, are nevoie disperată de o soție bogată pentru a nu-și pierde moșia. Iar domnișoara Merivale pare să fie răspunsul la rugile lui secrete.
Când o seduce în lumina lunii, reacția ei pasională îi confirmă rapid că succesul îi este asigurat. Știind însă că viitoarea lui soție își dorește o căsnicie bazată pe dragoste, încearcă să-i ascundă faptul că, la început, a ales-o pentru averea ei. Și atunci ce se va întâmpla când inevitabilul se va produce, iar înșelătoria lui va ieși la iveală?

Citiţi întreaga poveste în romanul ,,În braţele unui prinţ de Sabrina Jeffries”, primul volum al seriei Bastarzi regali-Colecţia Iubiri de poveste

„– Poezia de calitate mă liniștește și mă ajută să uit de probleme. Dar nu sunt destul de naivă ca să cred că viaţa e o poezie.
– Bravo ţie!
Alec se simţi ușurat. Lucrurile aveau să meargă mult mai ușor pentru el dacă ea înţelegea și accepta deja realităţile vieţii.
– Toate femeile ar trebui să pășească în mariaj cu atitudinea ta, realizând că este o alianţă făcută din motive practice, nu visul romantic creat de poeţi.
Ea îl privi cu atenţie.
– Mi-ar plăcea să cred că adevărul e undeva la mijloc – nu un vis, dar nici o alianţă practică. Vreau să cred că trebuie să-ţi placă partenerul cu adevărat.

Apoi contele își lipi buzele de ale ei, iar Sydney deveni lipsit de importanţă.
El niciodată nu mirosise a fum și a secrete și, cu siguranţă, nu îi făcuse pulsul s-o ia razna decât în visele ei.
  Acum visele ei nu aveau să mai fie niciodată la fel. Dar cum ar fi putut să știe că un sărut putea fi atât de delicios, chiar și cu bărbatul nepotrivit? Iar Lord Iversley era cu siguranţă bărbatul nepotrivit. Păcat însă că săruta incredibil, buzele lui plimbându-se peste ale ei ușor, subtil…

Sursa Cărţi Romantice

Verificaţi disponibilitatea cărţilor din Colecţia Iubiri de poveste în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Recenzii-prezentări cărţi Colecţia Iubiri de poveste

  Ultimii unsprezece ani au fost prolifici pentru autoarea Sabrina Jeffries. A scris douăzeci de romane de dragoste Regency, trei povestiri scurte și trei nuvele. Cărțile ei apar frecvent pe listele de bestseller-uri și au adunat mai multe premii ale industriei. Crearea de povești stabilite în vremuri Regency vine în mod natural la Jeffries, deoarece este un înrăit fan Jane Austen, și deține un doctorat în literatură engleză de la Universitatea Tulane.

  A avut o viață plină de culoare. Născută în New Orleans, s-a mutat cu familia în Thailanda, la vârsta de șapte ani, atunci când părinții ei au devenit misionari. Acolo, doar cu frații ei plictisitori, se folosește de cărți ca un mijloc de evadare.

Locuiește în Cary, Carolina de Nord, împreună cu soțul și fiul ei.

   This first novel in (the) Royal Brotherhood series demonstrates there’s still room in the flooded romance market for a traditional Regency told with sparkle and energy…” —Publishers Weekly

  From bestselling author Sabrina Jeffries comes the first dazzling novel in a sexy new series featuring three half brothers. Bound together by the royal father who denied them, they’ve formed a pact to help each other achieve their every desire…including the women of their dreams.

Irezistibilă…sclipitoare şi plină de energie-Publishers Weekly

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.