PENTRU PLĂCEREA UNUI PRINȚ de Sabrina Jeffries-Colectia Iubiri de poveste

Pentru plăcerea unui prinţ de Sabrina Jeffries – Colecţia Iubiri de poveste – prezentare

Pentru plăcerea unui prinţ – Sabrina Jeffries

Editura Litera/Alma

Volumul al doilea al seriei Bastarzi regali

Titlul original: To Pleasure a Prince

Sâmbătă-06.10.2018- la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

Seria Bastarzi regali (Royal Brotherhood Series): 1. În braţele unui prinţ (In the Prince’s Bed), 2. Pentru plăcerea unui prinţ (To Pleasure a Prince), 3. O noapte cu un prinț (One Night with a Prince)

   Lady Regina Tremaine a refuzat atâția pretendenți încât a fost poreclită La Belle Dame Sans Merci – frumoasa fără milă. 

   Deși tânjește după o căsnicie, un secret rușinos o determină să ia hotărârea de a nu se căsători niciodată. Asta nu înseamnă că fratele ei, ducele de Foxmoor, are vreun motiv să nu facă acest pas. De aceea, Regina își dorește să-l ajute pentru a câștiga inima tinerei Louisa North.

  Vicontele Marcus North, fratele Louisei, este respins de înalta societate londoneză, fiind considerat un adevărat monstru, care ține femeile captive în temnița castelului său întunecat pentru a profita de ele.
Când Lady Regina îi calcă pragul temutului viconte și îi cere acordul ca fratele ei să-i curteze sora, cei doi încheie un târg: Simon o poate curta pe Louisa, atâta vreme cât Marcus îi poate face curte Reginei – dar numai pentru a-și proteja sora de vicleanul duce de Foxmoor. 

  Poate Bestia respinsă de aristocrație să facă o curte cuviincioasă Frumoasei adorate de societate, atunci când pasiunea cu totul necuviincioasă care se naște între ei amenință să provoace scandalul secolului?

O intrigă care se anunță interesantă și pe care o veți citi în romanul PENTRU PLĂCEREA UNUI PRINȚ, de Sabrina Jeffries, volumul al doilea al seriei „Bastarzi regali”.

„Nesigură de sentimentele lui, își ţinu emoţiile în frâu. Dar el i se strecurase oricum în inimă, la fel de subtil precum coada dragonului sculptat pe noua ei harpă.
Cum putea să nu se îndrăgostească de un bărbat care renunţase la luna de miere ca să o înveţe să citească? Care îndurase un munte de umilinţe pentru a o însoţi în public? Care ţinea atât de mult la sora lui încât era în stare să facă orice pentru a o proteja?
Lacrimile îi înţepară ochii. Fără îndoială, îl iubea. Altfel ce ar fi putut-o face așa de plângăcioasă?”

„Îi acoperi vorbele cu un sărut mai sălbatic, mai îndrăzneţ. Nu dorea să îi asculte minciunile. Nu voia să se gândească la nemernicii aceia din salon. Dorea doar să o sărute din nou.
Ea păru că se împotrivește, împingându-i ușor pieptul. Dar nu își retrase buzele de pe ale lui, iar curând palmele i se deschiseră și se lipiră de el. Asta îl făcu să o sărute cu adevărat, să zăbovească pe gura ei, condus de impulsul de a-i dovedi că se înșela în ceea ce îl privea, de a o face să îl vadă și altfel, nu doar ca o bestie grosolană.”

„– Sst, murmură ea, lipită de pieptul lui. Liniștește-te, dragonul meu. Știi că nu îţi voi face rău. Nu te voi răni niciodată. Arată-mi că ai încredere în mine!
Cu șoapte liniștitoare, ea îl îmblânzi până când el se obișnui ca ea să îl atingă pretutindeni, cum dorea ea, să o aibă peste tot împrejurul lui, mirosul ei de miere pătrunzându-i în toate simţurile și părul ei lăsat liber atingându-i fiecare centimetru de piele.”

    Sursa Cărţi Romantice

  

Sabrina Jeffries   Ultimii unsprezece ani au fost prolifici pentru autoarea Sabrina Jeffries. A scris douăzeci de romane de dragoste Regency, trei povestiri scurte și trei nuvele. Cărțile ei apar frecvent pe listele de bestseller-uri și au adunat mai multe premii ale industriei. Crearea de povești stabilite în vremuri Regency vine în mod natural la Jeffries, deoarece este un înrăit fan Jane Austen, și deține un doctorat în literatură engleză de la Universitatea Tulane.

  A avut o viață plină de culoare. Născută în New Orleans, s-a mutat cu familia în Thailanda, la vârsta de șapte ani, atunci când părinții ei au devenit misionari. Acolo, doar cu frații ei plictisitori, se folosește de cărți ca un mijloc de evadare.

    Locuiește în Cary, Carolina de Nord, împreună cu soțul și fiul ei.

Colecţia Iubiri de poveste/Editura Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste-romanele publicate în luna septembrie 2018

Colecția Iubiri de poveste-romanele publicate în luna octombrie 2018

Colecția Cărți Romantice-romanele publicate în luna septembrie 2018

Colecția Cărți Romantice-romanele publicate în luna octombrie 2018

Apariţii cărţi

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.