O noapte cu un prinţ

O noapte cu un prinţ – Sabrina Jeffries – Colecţia Iubiri de poveste

O noapte cu un prinţ

One Night with a Prince

 Sabrina Jeffries

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma – Litera

Seria Bastarzi regali – (Royal Brotherhood Series): 1. În braţele unui prinţ (In the Prince’s Bed), 2. Pentru plăcerea unui prinţ (To Pleasure a Prince), 3. O noapte cu un prinţ – (One Night with a Prince)

Sâmbătă-03.11.2018- la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

   Descriere – O noapte cu un prinţ : Christabel, marchiza de Haversham este disperată să-și recâștige o corespondență personală – atât de disperată încât se preface că este amanta proprietarului unui club de jocuri de noroc.

   Gavin Byrne intră în joc şi acceptă ca marchiza să se comporte ca şi amanta lui în ochii lumii, dar nu a bănuit niciodată cât de mult ar fi atras de ea… Lecţiile de ,,amantă” devin din ce în ce mai incitante, îşi doreşte ca văduva să ajungă cu adevărat în patul lui… şi nu poate decât să fie încântat de performanța elevei sale.

    Gavin are şi el secretele lui şi este hotărât să găsească scrisorile înaintea lui Christabel, astfel încât să le poată folosi pentru a răzbuna o tragedie din copilărie.

În cele din urmă ce alege: iubirea sau răzbunarea?

   O văduvă care ar face orice pentru a recupera câteva scrisori care i-ar putea ruina reputația. Proprietarul unui club vrea și el să găsească scrisorile pentru a pune la cale propria răzbunare, doar că este prins fără scăpare în mrejele iubirii – citiţi povestea în cartea – O noapte cu un prinţ – Sabrina Jeffries.

Cum putea să se simtă atrasă de diavolul acela care nu se căia pentru nimic?
Oftă. Cum să nu o fac? Nu degeaba femeile săreau în patul lui. Doar trebuia să te uiţi la el – era făcut pentru dormitor cu părul ciufulit, ochii precum albastrul închis al nopţii și zâmbetul acela obraznic, care promitea paradisul în braţele lui.
Ea își luă iute privirea de la el. Oh, paradisul! Bărbaţii nu le ofereau femeilor paradisul. În orice caz, nu un paradis de durată.

Luând-o prin surprindere, îi prinse bărbia într-o strânsoare hotărâtă și își apăsă gura pe a ei. Sărutul era aspru. Poruncitor. Și foarte-foarte adânc. Cu o neobrăzare provocatoare, îi acoperi gura cu a lui, de parcă avea tot dreptul să o facă..”

„Îi prinse gura într-un sărut, iar ea se topi. Chiar dacă știa că era greșit, prostesc și absolut primejdios, se topi. Îi fusese dor de el. Îi fusese dor de modul nesăbuit în care o făcea să se simtă, de parcă se arunca în noaptea întunecată cu capul înainte, unde se putea întâmpla orice – și, de obicei, chiar se întâmpla..”

Sabrina Jeffries    Ultimii unsprezece ani au fost prolifici pentru autoarea Sabrina Jeffries. A scris douăzeci de romane de dragoste Regency, trei povestiri scurte și trei nuvele. Cărțile ei apar frecvent pe listele de bestseller-uri și au adunat mai multe premii ale industriei. Crearea de povești stabilite în vremuri Regency vine în mod natural la Jeffries, deoarece este un înrăit fan Jane Austen, și deține un doctorat în literatură engleză de la Universitatea Tulane.

  A avut o viață plină de culoare. Născută în New Orleans, s-a mutat cu familia în Thailanda, la vârsta de șapte ani, atunci când părinții ei au devenit misionari. Acolo, doar cu frații ei plictisitori, se folosește de cărți ca un mijloc de evadare.

    Locuiește în Cary, Carolina de Nord, împreună cu soțul și fiul ei.

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna noiembrie 2018

Verifică disponibilitatea colecţiei Iubiri de poveste în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Cărţi Romantice – Iubiri de poveste

 

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.