Numai tu - Jill Shalvis

Numai tu, de Jill Shalvis – Colecţia Cărţi Romantice mai 2019

Numai tu

It Had to Be You

Jill Shalvis

Colecţia Cărţi Romantice mai 2019

Editura Lira/Litera

Seria Lucky Harbor: 

1 Simply Irresistible – Irezistibil; 2 The Sweetest Thing – Dorința inimii; 3 Head Over Heels – Îndrăgostită nebunește; 4 Lucky in Love – Noroc în dragoste; 5. At Last – În sfârşit, iubirea; 6. Forever and a Day- O veșnicie și o zi; 7. It Had to Be You- Numai tu; 8. Always on My Mind; 9. Once in a Lifetime; 10.It’s in His Kiss; 11. He’s So Fine; 12. One in a Million

Cartea Numai tu, de Jill Shalvis apare vineri – 03.05. 2019- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

    Cea de a șaptea poveste din seria Lucky Harbour o are în prim plan pe Ali Winters care ajunge într-o încurcătură periculoasă. Iubitul o părăsește, toată lumea crede că e o hoață și nu mai are mult și își pierde și acoperișul de deasupra capului. Singura ei șansă este să ceară milă din partea polițistului care anchetează toată afacere și care, colac peste pupăză, venise în Lucky Harbour să ducă o viață mai tihnită. Dar Ali îi dă planurile peste cap!

El înţelegea perfect. Şi el avea nevoie de o barieră care să-l despartă de ea. Doar că nu ştia exact ce afurisită de barieră putea să se interpună între ea şi inima lui blestemată, din moment ce ea îi făcea praf toate zidurile de apărare printr-o simplă răsuflare. Era vorba despre curajul ei dulce şi despre capacitatea de a-i păsa de oricine şi de orice. Era vorba despre felul în care îl săruta, de parcă se agăţa cu disperare de plăcerea trecătoare înainte ca aceasta să dispară. Era vorba despre înverşunarea cu care îi proteja intimitatea. Era vorba despre zâmbetul ei.”

Avusese fantezii cu ea, exact aşa cum era momentul acela, ea topindu-se în braţele lui, primind tot ce îi oferea şi dorindu-şi tot mai mult. Realitatea era chiar mai minunată decât fantezia. Ea era caldă, moale şi nerăbdătoare. A lui.

,,Ea iubea felul în care el părea că tremura atunci când o atingea. Sau poate că ea era cea care tremura sub atingerea mistuitoare a palmelor lui pe pielea ei. El avea un mod aparte de a goni toate gândurile din mintea ei. Totul, cu excepţia nevoii.”

   Cărtile seriei au romantism din belşug, te fac să zâmbeşti şi în acelaşi timp te poartă în Lucky Harbor – Washington, o locaţie ideală pentru cei care iubesc sporturile nautice. Dacă simţi nevoia să evadezi şi să te bucuri din plin de atmosferă/personaje atunci sigur intrigile locale vor condimenta peisajul.

   Un mare plus al autoarei Jill Shalvis – ştie să echilibreze şi să menţină interesul pe tot parcursul lecturii.  Seria Lucky Harbor te duce cu gândul direct la Trilogia Hanul Amintirilor de Nora Roberts, o altă provocare literară.

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în mai 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în aprilie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.