Aproape de Paradis de Nora Roberts

Aproape de Paradis, de Nora Roberts – Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Aproape de Paradis

The Last Honest Woman

Nora Roberts – recenzii cărţi 

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Editura Lira/Litera

The O’Hurleys Series:1.The Last Honest Woman -Aproape de Paradis, 2. Dance to the Piper, 3. Skin Deep, 4. Without a Trace

Reeditare Nora Roberts – Sacrificiul

  Aproape de Paradis de Nora Roberts romance.

Cartea Aproape de Paradis, de Nora Roberts – apare vineri – 10.01.2020 – la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Jurnalistul Dylan Crosby face tot posibilul să afle toate secretele murdare din viața lui Rockwell. Începe să sape prin trecut pentru cartea pe care o scrie. Dar investigațiile lui lovesc amar direct în inima fostei sale soții, Abigail O’Hurley. Iar ea vrea cu tot dinadinsul să își păstreze trecutul sub tăcere, în primul rând de dragul copiilor. Era doar o cercetare pentru el, dar pentru ea era o realitate dureroasă care trebuia ținută sub cheie. Abby ar face orice pentru a-și menține lumea în siguranță – oricât de plină de promisiuni ar putea fi lumea lui Dylan… Ce ascunde Abigail de fapt? De ce Abby se preface că este o mamă muncitoare de la țară? Mai rău, de ce a crezut în minciunile ei? Vom afla citind prima carte din seria celor trei surori O’Hurley. Poveşti frumoase şi convingătoare ce merită aflate.

Un jurnalist vrea să scrie o biografie a unui pilot de curse cu ajutorul văduvei acestuia, dar aceasta are multe secrete de păstrat.

   Nora Roberts (Eleanor Marie Robertson) s-a născut la data de 10 octombrie 1950, în Silver Spring, Maryland, SUA, fiind cea mai mică dintre cei cinci copii, ambii părinți având strămoși irlandezi. A urmat o școală catolică de călugărițele ce i-au insuflat un sentiment de disciplină, apoi liceul Montgomery Blair. Pe parcursul anului al doilea de studenție s-a transferat la o școală publică locală, unde l-a întâlnit pe Ronald Aufdem-Brinke, viitorul ei soț.

    A început să scrie în 1979, dar primele sale manuscrise i-au fost respinse. În anul 1981 i se publică prima nuvela “Irish Thoroughbred” la Editura Silhouette Books cu pseudonimul Nora Roberts. Devine celebră cu publicarea nuvelei “Playing The Odds”, prima din seria The MacGregor, în anul 1985. Din anul 1992 începe să colaboreze cu editura Putnam care îi sugerează Norei Roberts să adopte un alt pseudonim pentru romanele sale de suspans. Și astfel ajunge să scrie seria În Death sub numele de J D Robb. Mai scrie și sub pseudonimul Jill March, iar pentru o publicație din Marea Britanie ca și Sarah Hardesty.

   În 1985 se căsătorește pentru a doua oară cu Bruce Wilder, care deține în prezent o librărie în Boonsboro, Maryland, Turn the Page Book. Împreună mai dețin și hotelul Inn BoonsBoro ale căror apartamente poartă numele cuplurilor romantice din cărți (sunt transpuse în trilogia “Hanul amintirilor”).

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

 

 

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.