Seria Surorile Calhoun - Nora Roberts

Seria Surorile Calhoun – Nora Roberts

   Seria Surorile Calhoun – femei puternice care luptă împotriva destinului pentru a găsi liniștea și fericirea. Împreună reușesc să depășească orgolii, să dezvăluie mistere și să supraviețuiască atunci când le este greu. O serie plină de romantism care vă va însenina momentele de lectură.

1. Courting Catherine – Curtând-o pe Catherine

Courting Catherine - Curtând-o pe Catherine - Nora Roberts - Seria Surorile Calhoun

  Având în vedere că este vorba de o carte de Nora Roberts, bineînțeles că dragostea e pe primul loc. Totuși, în această serie avem parte și de un mister polițist. Ițele sunt încâlcite. Fetele încearcă să afle ce anume a determinat-o pe străbunica Bianca să se sinucidă. Se întreabă și unde este minunatul ei colier de smaralde, care trebuie să valoreze o avere. Din jurnalul bătrânei se înțelege că este ascuns undeva, în conac. Cele patru strănepoate se străduiesc să dezlege misterul. În schimb, mătușa Coco se gândește doar la cum să le mărite. Acum crede că i-a găsit o partidă bună Catherinei, cea mai rebelă dintre cele patru. ”Îmblânzirea scorpiei”, variantă modernă – Tunsă scurt și mereu băiețoasă, a ales meseria de mecanic auto. Are propriul ei atelier de reparații și își dorește să rămână o femeie independentă. Trenton St. James este mâna dreaptă a tatălui său într-o afacere uriașă cu imobiliare. A pus ochii pe proprietatea Calhoun, dar nici Catherine nu îi este indiferentă. Totuși, ea îl disprețuiește și-și dorește să păstreze conacul. Din păcate, datoriile familiei nu prea le dau altă soluție decât să vândă proprietatea. Dar dacă ar găsi colierul Biancăi? În timpul acestor frământări și căutări, ceva cu totul imporbabil se întâmplă: frumoasa rebelă se îndrăgostește…

   Citește cartea ”Curtând-o pe Catherine” pentru a vedea cum merge o poveste de iubire între doi oameni foarte încăpățânați și orgolioși.

2 A Man for Amanda – Un bărbat pentru Amanda

A Man for Amanda - Un bărbat pentru Amanda - Nora Roberts - Seria Surorile Calhoun

   Pe țărmul stâncos din statul Maine se află Turnurile, magnifica reședință de familie care este căminul unei legende despre o dragoste nefericită și niște smaralde ascunse și a patru surori hotărâte să-și salveze casa în ciuda tuturor greutăților. Amanda Calhoun este cunoscută ca sora cu simț de răspundere, cea care încearcă să-și țină excentrica familie departe de necazuri. Acum este ocupată până peste cap cu organizarea nunții surorii ei, cu pregătirile pentru începerea lucrărilor de renovare și cu slujba pe care o are la un hotel de pe insulă.

  Dar când șarmantul arhitect Sloan O’Riley sosește în oraș, trimis de viitorul ei cumnat să se ocupe de restaurare, este rândul Amandei să descopere cât de ușor îi poate fi distrasă atenția. Chipeșul cowboy din Oklahoma, școlit la Harvard, cu accentul lui tărăgănat, îi dă complet peste cap viața atât de minuțios planificată. Atitudinea lui degajată o scoate din minți, dar nu poate rezista zâmbetului său cuceritor. Iar când pericolul apare pe neașteptate și viața îi este pusă în pericol, Amanda își dă seama că, pentru prima dată în viață, nu mai e practică – e îndrăgostită.

3. For the Love of Lilah – Din dragoste pentru Lilah 

Seria Surorile Calhoun

 For the Love of Lilah - Din dragoste pentru Lilah

  Misterele și pericolele continuă să dea târcoale casei strămoșești a lui Lilah Calhoun. Legendarele smaralde pierdute atrag în continuare vânători de comori și cel puțin un criminal cu adevărat periculos. Și tot ele i-au scos, pe neașteptate, în cale un bărbat cum Lilah nu a mai întâlnit vreodată. Maxwell Quartermain era un profesor de colegiu timid, care se simțea mai în largul lui trăind în trecut, îngropat printre cărți, decât în viața de zi cu zi – până în momentul în care acceptă provocarea de-a dezlega un mister, fără a fi însă conștient de intențiile necurate ale angajatorului său și de manevrele periculoase pe care acesta este dispus să le facă pentru a pune mâna pe comoara mult dorită.

  În clipa în care este smuls din apele Atlanticului și din ghearele morții, Maxwell crede că a fost salvat de o frumoasă sirenă. Dar Lilah nu este deloc o creatură mitică ci o femeie în carne și oase, care descoperă că Max este un bărbat mult mai fascinant decât își putea imagina. Iar asta o neliniștește profund, pentru că independenta și îndrăzneața Lilah nu este obișnuită să aibă atâta nevoie de cineva. Și cum ar putea să-i încredințeze inima, când el păstrează atâtea secrete?

4 Suzanna’s Surrender – Cucerind-o pe Suzanna

Seria Surorile Calhoun

Suzanna's Surrender - Cucerind-o pe Suzanna - Nora Roberts

  Când familia Calhoun află că bărbatul cu care Bianca a trăit o frumoasă poveste de iubire are un nepot, speranțele lor de a găsi neprețuitele smaralde ascunse undeva în casa lor străveche reînvie. Suzanna Calhoun speră să-l convingă pe acesta să le dea o mână de ajutor în aventura lor care s-a dovedit atât de ciudată și de periculoasă până acum.

  Epuizat și blazat, fortul polițist Holt Bradford nu vrea altceva decât să fie lăsat în pace. Însă când femeia pe care a iubit-o încă din adolescență îi invadează solitudinea, cerându-i ajutorul, își dă seama că îi este imposibil să o refuze, chiar dacă e reticent în a crede istoria pe care Suzanna i-o relatează. Acum amândoi s-au schimbat. Suzanna nu mai este tânăra veselă și inabordabilă, ci o femeie tandră și fragilă, marcată de o căsnicie nefericită.

  Holt nu i-a mărturisit niciodată iubirea purtată în suflet, dar nu mai are de ales… Acum, când hoțul obsedat să pună mâna pe smaralde revine și viața Suzannei este amenințată din mai multe părți, Holt trebuie să o protejeze și să facă tot posibilul ca de această dată dragostea dintre ei să-și găsească împlinirea.

5. Megan’s Mate – Perechea lui Megan 

Seria Surorile Calhoun

Megan's Mate - Perechea lui Megan - Nora Roberts

   Megan O’Riley și fiul ei Kevin, în vârstă de aproape nouă ani, sunt pe punctul de-a începe o nouă viață, lăsând în urmă traiul în Oklahoma și mutându-se în Maine, alături de extinsa și renumita familie Calhoun – în care fratele ei a intrat ca urmare a căsătoriei cu una dintre surorile Calhoun. De-a lungul celor nouă ani în care și-a crescut singură fiul, Megan nu și-a dorit nimic altceva decât să lase în urmă propriul trecut dureros și scandalos și, prin urmare, și-a îngropat adânc orice urmă de pasiune sub aspectul de femeie de afaceri eficientă, s-a închis în ea, devenind distantă și precaută, și și-a jurat să nu-și mai lase niciodată inima să o ducă pe căi greșite.

  Chipeșul căpitan de vas Nathaniel Fury, care a trăit o bună parte din viață pe mare, este atras de Megan din prima clipă în care o vede și, fără a se lăsa intimidat de atitudinea ei glacială, este hotărât să-i câștige nu doar bunăvoința, ci chiar și inima. Netemător, el este pregătit să navigheze pe apele tulburi ale relației care se înfiripă, nu fără opreliști, între el și Megan și nu se dă în lături de la nimic pentru a-și asigura o victorie care să le ofere amândurora un trai fericit împreună. Dar cum va putea el să îi doboare zidurile și să o învețe să iubească din nou?

The Calhouns Series

Verifică disponibilitatea cărţilor apărute în Colecţia Cărţi Romantice / Editura Litera / Lira în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.