Seria Frații Carsington de Loretta Chase-Colecţia Iubiri de poveste

Seria Frații Carsington de Loretta Chase – Colecţia Iubiri de poveste

Seria Frații Carsington – Loretta Chase

   Loretta Chase a absolvit Clark University, după care s-a dedicat pasiunii de a scrie romane de dragoste istorice, ceea ce i-a adus recunoașterea în rândul cititorilor din întreaga lume. Cărțile ei au fost distinse cu premii importante ale genului, printre care și premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America. Seria Frații Carsington – Loretta Chase

1. O lady aproape perfectă – Miss Wonderful (2004)-Colecţia Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

O LADY APROAPE PERFECTĂ-Miss Wonderful (2004)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

O poveste superbă despre doi oameni care se străduiesc cu disperare… să nu se îndrăgostească

  Alistair Carsington și-ar dori din toată inima să nu mai iubească femeile atât de mult. Pentru a scăpa de cele mai rele impulsuri ale sale, călătorește într-un loc departe de civilizație: în Derbyshire, unde speră să împuște doi iepuri dintr-un foc – să evite orice tentație și în același timp să-i ofere o mână de ajutor prietenului său, care i-a salvat viața pe câmpul de bătălie de la Waterloo. Dar acest țel nobil îl aduce față în față cu domnișoara Mirabel Oldridge, o femeie la fel de inteligentă, de încăpățânată și de lipsită de scrupule cum este și el, și în plus, înnebunitor de irezistibilă. Seria Frații Carsington – Loretta Chase

   Viața lui Mirabel Oldridge este deja foarte plină, în încercarea de a-și ține tatăl genial și extrem de excentric departe de necazuri. Ultimul lucru de care are nevoie este un aristocrat atrăgător, sensibil și inteligent, care să-i amintească faptul că are o inimă… și un trup – consideră el – ascuns de haine atât de demodate, încât este practic de datoria lui să-i dezvăluie frumusețea.

   Este oare posibil ca un lucru care pare atât de greșit să poată oferi un sentiment atât de minunat?

2. Un gentleman imposibil – Mr. Impossible (2005)-Colecţia Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

UN GENTLEMAN IMPOSIBIL-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma
Imposibil… irezistibil… inevitabil…

    Rupert Carsington, cel de-al patrulea fiu al contelui de Hargate, este considerat dezastrul acestei familii aristocrate. Irezistibil de chipeș și teribil de nesăbuit, are un talent deosebit de a intra în cele mai nebunești necazuri. Totuși, nu i s-a întâmplat niciodată ca problemele – emoționale sau de altă natură – să-l împiedice să-și ducă mai departe viața ușuratică… până acum. Aflat în Egipt, închis în cea mai temută temniță din Cairo, își dă seama că singura lui scăpare este să accepte propunerea periculoasă a unei văduve fermecătoare. 

   Daphne Pembroke, specialistă în vechile scrieri egiptene, s-a obișnuit ca lumea să nu pună mare preț pe abilitățile ei intelectuale, căci în Anglia anilor 1820 nici o doamnă care se respectă nu este apreciată pentru erudiție și inteligență. Dispariția lui Miles, fratele ei și singurul care o cunoaște cu adevărat, o determină să înfrunte orice pericol pentru a-și salva singura rudă pe care o mai are. Iar pentru asta are nevoie de ajutorul unui bărbat, fie el și unul pe care îl disprețuiește pentru superficialitate. Dar în arșița deșertului inhibițiile dispar, chiar și cei mai nepotriviți parteneri descoperă că au cel puțin o pasiune comună…

3.Un lord perfect – Lord Perfect (2006) –Colecţia Iubiri de poveste -Editura Litera/Alma

UN LORD PERFECT-Lord Perfect (2006)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

   El e aristocratul perfect, renumit pentru manierele impecabile și pentru buna-creștere. Ea face parte dintr-o familie cunoscută pentru minciunile, înșelătoriile și escrocheriile ei. Dar lumile lor se vor întâlni și se va lăsa cu scântei de pasiune.

   Moștenitorul contelui de Hargate, Benedict Carsington, viconte de Rathbourne, este aristocratul perfect. Înalt și chipeș, el este renumit pentru manierele impecabile și pentru buna-creștere. Benedict cunoaște foarte bine regulile înaltei societăți și nu are nici o problemă să le respecte –până când îi iese în cale EA. Seria Frații Carsington – Loretta Chase

 Bathsheba Wingate face parte dintre Îngrozitorii DeLucey, o ramură a familiei cunoscută pentru minciunile, înșelătoriile și escrocheriile ei. Nici nu-i de mirare că familia de rang înalt a soțului ei i-a renegat. Rămasă văduvă, ea este hotărâtă să-i asigure fiicei sale o viață stabilă și o educație aleasă. Nimeni și nimic nu o pot împiedica pe Bathsheba să-și ducă planurile la bun sfârșit – până când apare EL.

  Impetuoasa și neastâmpărata fiică de doisprezece ani a Bathshebei îl atrage pe nepotul lui Benedict într-o adevărată aventură, și copiii pleacă în căutarea unei comori vechi de o sută de ani. Pentru a le da de urmă, Benedict și Bathsheba trebuie să pornească într-o misiune de salvare ce îi obligă să stea primejdios de mult timp unul în preajma celuilalt.

  Situația nu poate să conducă decât spre un adevărat scandal dacă lumea bună află de fuga lor împreună. Dar curând Benedict ajunge la concluzia că a cădea de pe piedestalul pe care l-a ridicat societatea, numindu-l Lordul Perfect, în brațele fermecătoarei Bathsheba este un preț pe care este dispus să-l plătească.

„Era incapabil să își dea seama că gusta din primejdie, așa că nu reuși să înţeleagă de ce îl atrăgea mai insistent decât raţiunea. Înţelegea doar că ce simţea avea gust de femeie, mirosea a femeie și se simţea a femeie – și era o femeie interzisă, deci cu atât mai irezistibilă.”

„Tot ce trebuia să facă era să își retragă braţul de pe talia ei. Dar nu o făcu. O strânse aproape de el, în vreme ce sărutul deveni un joc păcătos între ei doi, tachinând, îndrăznind, cerând. Pasiune. Pasiunea nu era permisă. Niciodată. Pasiunea era nebunie, haos. Avea o grămadă de reguli împotriva pasiunii.” 


„Dragostea, în acele vremuri de mult apuse, fusese un lucru măreţ, terifiant și uluitor. Și atât de dureros. Cum nu își permisese să revină la experienţele tinereţii, uitase durerea. Amintirile rămaseră, dar sentimentele erau vagi și îndepărtate. Îndrăgostirile din școală păreau acum la fel de nesemnificative ca visurile, deși la vremea aceea fuseseră mai mult decât reale.
Totuși, totul se stingea în timp.
Iubirea din tinereţe. Visurile din tinereţe.”

4. Nu tocmai o lady – Not Quite a Lady (2007) – Colecţia Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

NU TOCMAI O LADY-Not Quite a Lady (2007)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

   Darius Carsington este un crai chipeș și irezistibil, cu o inteligență ieșită din comun și lipsit total de inimă, un bărbat care își împarte timpul între partidele de amor cu femei de moravuri ușoare și scrierea de lucrări științifice. Crede că tinerele perfecte, favoritele înaltei societăți, sunt extrem de plictisitoare. Dar există ceva contrariant și nu chiar perfect în legătură cu Lady Charlotte Hayward. Carsington simte că, sub aparența de femeie fără cusur, se ascunde ceva mult mai interesant și incitant, iar să descopere adevărul i se pare o provocare în fața căreia nu poate rezista.

  Lady Charlotte este atât de frumoasă, fermecătoare și elegantă, încât nimeni n-a băgat de seamă că a devenit de multă vreme expertă în arta de a evita capcanele căsătoriei. De timpuriu, a învățat o lecție dureroasă despre încredere… și ispită. În anii care au trecut de atunci, și-a devotat viața unei existențe „așa cum se cuvine“ – și nu are de gând să-i permită unui bărbat precum Carsington s-o ispitească să facă lucruri interzise. Seria Frații Carsington – Loretta Chase

  Dar regulile atracției pot birui cu ușurință normele de bună creștere și pe cele morale, și câteodată chiar și cele mai cuminți tinere se lasă călăuzite de instinct, chiar dacă asta înseamnă să riște totul pentru o iubire ca în povești.

„Dragostea. 
Te orbea, efectiv. Nu-i mai vedeai pe ceilalţi. Nu mai vedeai trecutul, prezentul și viitorul. Nu mai vedeai nimic, în afară de un bărbat lipsit de conștiinţă și sentimentele păcătoase pe care le inspira: dorinţă… pasiune… 
Erau niște cuvinte pline de poezie pentru simple dorinţe animalice. Acum, înţelegea asta, dar era prea târziu. Acele sentimente dispăruseră cu repeziciune. 
Ce rămăsese era durerea mâhnirii, aproape dincolo de orice limită. ”

„Doar pentru a simţi încă puţin dulcele val al plăcerii, căldura de a dori și de a fi dorită. Voia să pretindă pentru o clipă că totul era din nou bine și că acesta era acel pentru totdeauna la care visase cu mult timp în urmă: să fie ţinută așa, de braţe puternice, protejată și în siguranţă. Să fie sărutată ca și cum ar fi singura fată din lume.
Să fie iubită.” 


„Era un sărut, doar un sărut ‒ și totul într-un sărut. O strânse mai tare în braţe, dăruind mai mult pentru a primi mai mult, căldură, gingășie și un simţământ ciudat de noi începuturi. Trupul ei cedă, lipindu-se de al lui, în vreme ce savura sărutul ce se adâncea, explorând, învăţând, luând-o la fel de încet ca el, predându-se, la fel ca el, cu fiecare bătaie a inimii.”

5.Regina scandalurilor – Last Night’s Scandal (2010) – Colecţia Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

REGINA SCANDALURILOR-Last Night's Scandal (2010)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

   O pereche nepotrivită? Cu siguranță! Olivia și Lisle știu asta prea bine, dar pur și simplu nu se pot îndepărta unul de celălalt, oricât de mult ar încerca. Seria Frații Carsington – Loretta Chase

  După ce a supraviețuit pericolelor din Egipt, Peregrine Dalmay, conte de Lisle, revine la Londra ca să înfrunte cea mai mare amenințare la adresa liniștii lui sufletești: pe propriii părinți… și pe domnișoara Olivia Wingate-Carsington. Seria Frații Carsington – Loretta Chase

   Descendentă a unei faimoase familii de aristocrați escroci, frumoasa roșcată are puterea de a-i răpi rațiunea și talentul de a-l atrage în tot felul de aventuri năucitoare.

  În ciuda comportamentului ei scandalos, Olivia este preferata înaltei societăți și este conștientă, spre disperarea ei, că viitorul îi rezervă o viață liniștită și supusă, cu un soț perfect cuviincios. Așa că, atunci când Lisle este forțat de părinții lui să se ocupe de o moștenire de familie, Olivia vede în asta șansa perfectă pentru o ultimă aventură – chiar și alături de singurul bărbat pe care nu a reușit niciodată să-l joace pe degete.

   Prin urmare, cei doi se trezesc în peisajul mohorât al Scoției, într-un castel bântuit de fantome, vandalizat de tâlhari și păstrătorul unui secret șocant. Dar probabil că pericolul cel mai mare mocnește în inimile lor încăpățânate… care sunt însă gata să recunoască adevărata dragoste.

„El se rezemă înapoi de ușă, și Olivia uită tot ce știa. Toate cunoștinţele și capacitatea ei de a se descurca în orice situaţie cu viclenie se topiseră în neant. Nu simţea decât că îl dorește, și nu era un sentiment plin de romantism, ci o curată nebunie. Se frecă de el și aprofundă sărutul. Deși fusese iniţial menit ca o pedeapsă, sărutul devenise acum pasional și de-a dreptul indecent, o bătălie aproape instinctivă a simţurilor și trupurilor.”


„ – Ești blestemat dacă o faci, blestemat și dacă nu o faci, izbucni ea. Dacă cineva este căsătorit, poate avea aventuri. Dar căsnicia este un joc cu final foarte prost pentru o femeie. Dacă joci cartea greșită și te măriţi cu bărbatul nepotrivit, îţi petreci restul vieţii în toate tipurile de iad posibile, unele mai rele decât altele, dar toate – sau aproape toate – tot iaduri.”


„Încordarea se topi și se lipi de el, topindu-se aproape în el în timp ce mâinile ei își găsiră drum spre umerii lui. Îi răspunse la sărut imediat, rapid și fervoare. Și iată-l, gustul pe care încercase să-l uite. Era ca și cum ar fi mușcat dintr-o cireașă coaptă. Făcea un bărbat să uite toate celelalte arome din primul moment în care gusta ambrozia acelor buze. Probabil că Eva îi dăruise o cireașă lui Adam. Ce alt fruct are un gust la fel de păcătos?” 

Carsington Brothers Series

Colecţia Iubiri de poveste

Serii cărţi

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste/Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Frații Carsington – Loretta Chase

10 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.