Trandafirul nopţii de Lucinda Riley-Editura Litera-prezentare

Trandafirul nopţii de Lucinda Riley-Editura Litera-prezentare

Trandafirul nopţii

Lucinda Riley

Editura Litera

Colecția Blue Moon

 Vineri, 5 octombrie 2018, disponibil la toate chioşcurile de presă
 O pasiune de-o viaţă.
O căutare nesfărşită.

   În perioada de înflorire a Indiei Britanice, Anahita, o fată de unsprezece ani dintr-o familie nobilă, dar săracă, leagă o prietenie de-o viață cu încăpățânata prințesă Indira, fiica privilegiată a unui maharajah indian.
Ca însoțitoare oficială a prinţesei, Anahita își urmează prietena în Anglia chiar înainte de izbucnirea Primului Război Mondial. Acolo îl întâlnește pe Donald Astbury, tânărul moștenitor al magnificului conac Astbury, și pe intriganta sa mamă.

  Optzeci de ani mai târziu, Rebecca Bradley, o tânără vedetă de film americană, are lumea la picioare. Dar când relația ei turbulentă cu iubitul său la fel de faimos ia o turnură neașteptată, ea e ușurată că ultimul său rol o va purta într-un sat englez îndepărtat.

   La scurt timp după începerea filmărilor la conacul Astbury, Ari Malik, strănepotul Anahitei, sosește pe neașteptate.
Iar secretele pe care el și Rebecca le descoperă încep să dezlege misterele întunecate care bântuie dinastia Astbury…

Romanul TRANDAFIRUL NOPȚII va fi disponibil de vineri la chioșcuri la prețul de 19,99 lei!

Sursa Cărţi Romantice

   Lucinda Riley (născută în 1966, Lucinda Edmonds, în Lisburn, Irlanda de Nord) este o autoritate irlandeză a ficțiunii istorice populare și o fostă actriță. A petrecut primii câțiva ani de viață în satul Drumbeg lângă Belfast, înainte de a se muta în Anglia.  La vârsta de 14 ani s-a mutat la Londra la o școală de specialitate și o școală de balet. La 16 ani a primit rolul principal de televiziune în adaptarea BBC a filmului ” The Story of Treasure Seekers” , urmat apoi de un rol memorabil în Auf Wiedersehen Pet .  A rămas actriță timp de șapte ani, se căsătorește, însă cariera ei a fost întreruptă de o boală gravă la vârsta de 23 de ani. Aceasta a făcut-o să se întoarcă la scriere, iar primul ei roman ” Lovers and Players”  publicat în 1992 . În 2016, producătorul Raffaella De Laurentiis a cumpărat drepturile de  televiziune la cele șapte serii noi, Șapte surori. –Wikipedia

Sursa foto-facebook

Cărţi scrise de Lucinda Riley-Secretul orhideei, Secretul Helenei

Apariţii cărţi

 

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.