Seria A Most - Ashlyn Macnamara - provocări și scandaluri

Seria A Most – Ashlyn Macnamara

Seria A Most – povești de dragoste care vor șoca, ispiti și intriga cititorul. În clipa când se declanșează scandalurile se va resimți provocarea, iar emoțiile vor atinge cote alarmante. 

1 Most Scandalous Proposal – O propunere scandaloasă – Colecția Iubiri de poveste

Most Scandalous Proposal - O propunere scandaloasă

Bârfe, scandaluri, provocări… și două povești de dragoste surprinzătoare

După ce este martoră la suferința surorii ei, Sophia, din pricina iubirii neîmpărtășite pe care i-o poartă de cinci ani celui mai admirat crai din înalta societate, Julia St. Claire jură să nu se îndrăgostească niciodată și să amâne cât mai mult momentul căsătoriei. Din nefericire însă, ambiția mamei și datoriile tatălui îi strică planurile, și Julia se vede nevoită să se logodească acum cu proaspătul conte de Clivesden… care este tocmai bărbatul visurilor Sophiei. Speranța Juliei de a scăpa de această uniune nedorită este cel mai bun prieten al ei din copilărie, Benedict Revelstoke.

Acesta descoperă că intenția neașteptată a lui Clivesden de a se însura cu Julia nu are ca motivație dragostea, ci dorința de a câștiga un pariu. Însă Benedict mai descoperă și altceva – că sentimentele lui pentru prietena din copilărie s-au transformat într-o pasiune mistuitoare.

Așa că atunci când Julia îi face o propunere scandaloasă și șocantă care să-i ruineze reputația în înalta societate și să o scape de mariajul cu Clivesden, Benedict este bucuros să o ajute… cu atât mai mult cu cât planul Juliei îi va conduce pe amândoi în lumea fascinantă a plăcerilor interzise.

2. A Most Devilish Rogue – Doar dragostea contează – Colecția Iubiri de poveste

A Most Devilish Rogue - Doar dragostea contează - Ashlyn Macnamara

Cu ani în urmă, când Isabelle Mears mai era încă o domnișoară tânără și prea mândră, și-a sacrificat inocența de dragul unui bărbat lipsit de onoare. Deși compromisă și alungată din înalta societate, a muncit din greu pentru a-i oferi un acoperiș deasupra capului fiului său ilegitim, Jack.

Jurând să nu mai aibă vreodată de-a face cu vreun bărbat, Isabelle nu este pregătită pentru fiorul de dorință care îi străbate trupul atunci când un străin chipeș îi salvează fiul zvăpăiat de șase ani din apele învolburate ale oceanului.

George Upperton este un gentleman care are probleme din pricina datoriilor, a femeilor și a unei familii care se amestecă tot timpul în treburile sale. Din toate punctele de vedere, el este ultimul bărbat de pe pământ de care Isabelle să fie atrasă. Dar singurătatea este un partener de viață dur, iar precauția este învinsă de dorință… deși Isabelle este convinsă că fericirea nu poate fi găsită în brațele unui libertin neîmblânzit.

Însă în clipa în care Jack este răpit, Isabelle descoperă adâncimile nebănuite ale devoțiunii lui George… și cât de departe va merge un om bun pentru a lupta pentru femeia a cărei iubire contează pentru el mai mult decât orice pe lume.

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor din Seria A Most – Ashlyn Macnamara în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.