Seria Aventuri in Wyoming

Seria Aventuri în Wyoming – Johanna Lindsey – senzaţii ameţitoare în Vestul Sălbatic

1. Vântul sălbatic – Brave the Wild Wind (1984)-Colecția Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

Vântul sălbatic de Johanna Lindsey-Iubiri de poveste-prezentare

  Jessie Blair, o tânără greu de îmblânzit și o adevărată pacoste când ceva nu îi este pe plac, se înfurie teribil când mama ei – cu care nu mai avusese nimic de-a face în ultimii zece ani, dar care îi devine tutore ca urmare a morții neașteptate a tatălui – cheamă un străin pentru a se amesteca în treburile fermei ei.

  Chase Summers răspunde chemării și vine pentru a afla mai multe despre bărbatul către care Jesse are o datorie și care pare hotărât să ia mai mult decât i se cuvine.

  Înfuriat de aroganța ei, dar vrăjit fără voie, Chase este atras irezistibil de tânăra încăpățânată și, implicit, intră în conflictul pe care aceasta îl are cu fermierul care i-a ucis tatăl. Mânat de mândrie, el se ambiționează să o îmblânzească pe ademenitoarea fată care se joacă fără milă cu sentimentele lui, punându-se, nu de puține ori, în situații stânjenitoare sau chiar periculoase.

  Și totuși, Chase nu dă înapoi așa ușor și nu are de gând să se dea în lături de la nici o provocare până când fermecătoarea diavoliță nu va ceda în fața lui și nu va descoperi ce înseamnă cu adevărat să fie femeie. Femeia lui.

Asta-și dorise Jessie de la bun început, asta și mai mult, își spuse ea răzvrătită. Sărutul lui Blue fusese plăcut. Dar știuse că așa avea să fi e, deoarece o mai sărutase o dată, în primăvară, iar ei îi plăcuse. Fusese primul ei sărut. Și alţi bărbaţi doriseră să o sărute, știa asta, dar era fi ica șefului, iar lor le era teamă atât de temperamentul ei iute, cât și de furia lui. Așa că nici unul nu îndrăznise. Doar Blue.”


„Buzele lui o mângâiară cu o atingere catifelată și se plimbară spre gâtul ei, apoi spre ureche. Își lăsă capul pe umărul ei cu un oftat profund de mulţumire. Chase nu se simţise niciodată mai relaxat și mai fericit. Începea să-l cuprindă somnul, dar luptă contra acestuia, dorind să savureze cât mai mult senzaţia de a o avea în braţele lui.
Nu semăna cu nici o altă femeie cu care fusese vreodată. Îi era necunoscută pasiunea aceasta intensă din partea unei femei. Jessie fusese la fel de sălbatică și de nestăpânită ca el în dorinţa de a-l avea. ”


„Era totul foarte ciudat, toate aspectele dorinţei. Blue o dorea. Micul Șoim o dorea. Chase o dorise și el, însă doar o dată. Iar Vânătorul de Urși Negri luptase cu dorinţa, ostil cu Jessie din cauza acesteia. Unde era dragostea, în toate astea? Rachel se prefăcuse doar că-l iubea pe Thomas, iar ceea ce simţise Th omas nu ar fi putut fi dragoste, deoarece se transformase în ură. În cărţi, iubirea adevărată era generoasă, însă Jessie nu văzuse niciodată doi oameni căsătoriţi care să manifeste iubirea despre care citise ea. Exista oare o astfel de iubire?” 

2. Tunet neîmblânzit – Savage Thunder (1989)-Colecția Iubiri de poveste – Editura Alma/Litera

Tunet neîmblânzit-Johanna Lindsey-Savage Thunder (1989)-Colecția Iubiri de poveste-Editura Alma-Litera

Supărările iubirii sunt ca ploile repezi de vară, cu tunete și fulgere, după care răsare soarele.

  Rămasă văduvă după o căsnicie scurtă cu un duce vârstnic, Jocelyn Fleming își dorește să trăiască viața sub toate aspectele ei și să descopere ce înseamnă cu adevărat pasiunea.

   Dornică să se bucure de șansa de a vedea lumea, dar încercând totodată să se protejeze de bărbatul lipsit de scrupule care urmărește să-i ia averea – și chiar viața, dacă e necesar –, fermecătoarea tânără pornește într-o călătorie ce o poartă până în periculosul Vest Sălbatic… și în brațele lui Colt Thunder, care ajunge, fără voia lui, călăuza și salvatorul ei. Seria Aventuri în Wyoming

   Fascinant și fermecător, dar periculos de imprevizibil, Colt este un singuratic al cărui sânge de indian cheyenne e mai arzător chiar decât soarele Arizonei, un bărbat al cărui trecut dureros i-a marcat profund trupul și sufletul, făcându-l incapabil să se încreadă în cineva – cu atât mai puțin într-o femeie albă.

   Averea și titlul lui Jocelyn nu înseamnă nimic pentru acest străin a cărui pasiune îi guvernează deopotrivă faptele și inima. Însă nici sălbaticul indian, nici neprihănita ducesă nu pot ignora atracția irezistibilă dintre ei și nici nu sunt în măsură să împiedice furtuna de emoții ce izbucnește, imposibil de stăvilit, în clipa când drumurile – și viețile – lor complet diferite ajung să se intersecteze.

„Cuvintele lui îi făcură sângele să clocotească în vene și inima să i se zbată în piept. Nici nu se punea problema să ţipe după ajutor. Poate să geamă de plăcere. Deja simţea nevoia să geamă și se forţă să nu o facă, pentru că nu voia să scoată vreun sunet care să îl inducă în eroare înainte de a pune mâna pe ea. Dar, când ajunse lângă ea, nu mai avu ocazia. Colt își strecură imediat degetele prin părul ei și îi prinse șuviţele roșcate suficient de tare cât să-i dea capul pe spate și să se asigure că nu avea scăpare când își coborî gura peste buzele ei. Și, după cum era de așteptat, fu un sărut devastator, impregnat cu pasiune înăbușită pentru prea mult timp, un sărut arzător, dureros și furios.”


„Jocelyn oftă, simţind acum certitudinea că nu avea de ce să se teamă. Îi oferi buzele, și el i le sărută delicat și suficient de apăsat cât să-i alimenteze pasiunea fără să o rănească sau să o sperie. Și totuși, când ea se lipi de trupul lui și încercă să-l îmbrăţișeze, descoperi că în fiinţa lui nu mai exista nici urmă de sălbăticie. Rămăsese doar nerăbdarea.”


„Dacă femeia aia încerca să intervină…
Jocelyn tocmai se pregătea să facă asta. Analiză situaţia dintr-o singură privire și înţelese că cei doi bărbaţi care stăteau pe stradă aveau să-nceapă în orice clipă să tragă unul în celălalt, dar nu avea de gând să stea cu mâinile în șold, fără a încerca să împiedice duelul.
Știa din proprie experienţă cât de priceput era Colt în mânuirea pistolului, dar dacă adversarul lui era la fel de talentat? Nu putea să riște.”

3. Îngerul păcătos – Angel (1993) –Colecția Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

Îngerul păcătos de Johanna Lindsey-Iubiri de poveste-prezentare

    Inima bună a lui Cassie Stuart îi face o mulțime de probleme. Așa se întâmplă și când, sperând să potolească o dușmănie veche de douăzeci și cinci de ani dintre două familii vecine, joacă rolul de pețitoare și reușește doar să toarne gaz pe foc. Ambele tabere o avertizează să părăsească Texasul, dacă nu vrea ca ferma tatălui ei să ardă din temelii drept „mulțumire“ pentru intervenția ei.

   Așa că acum, Cassie are nevoie de un om diplomat, care să calmeze spiritele – și, în schimb, printr-un concurs nefericit de întâmplări, se alege cu un bărbat cunoscut pentru modul necruțător în care știe să rezolve disputele. Seria Aventuri în Wyoming

  I se spune Angel, dar porecla lui este Îngerul Morții – un pistolar de-o frumusețe aspră, cu ochi negri ca păcatul. Nedorit și deloc bine văzut de potențiala lui angajatoare, Angel ar fi plecat de îndată, lăsând-o pe nerecunoscătoarea Cassie să se descurce de una singură. 

   Dar simțul datoriei – precum și dorința de a gusta dulceața săruturilor ei – îl determină să încerce să o ajute. Iar după ce sunt forțați de împrejurări să se căsătorească, Angel își dă seama că toate îndoielile lui legate de mariajul neașteptat sunt doar o picătură în oceanul unei pasiuni care îi poate duce în iad… sau în rai.

 

„Femeile bune îl respingeau din cauza reputaţiei sale. Femeilor rele le plăcea reputaţia lui și-l primeau cu bucurie în paturile lor, însă se speriau la primul semn că și-ar fi dorit ceva mai serios decât o distracţie pasageră.”

„Ea fu cuprinsă de sentimente noi, aproape înfricoșătoare din cauza intensităţii și a noutăţii; erau senzaţii profunde, ameţitoare, fierbinţi. Nu mai era numai despre sărut. Era și strânsoarea braţelor lui, care-o aduseră mai aproape, lipită de el, cu materialul cămășii de noapte prea subţire pentru a mai putea ignora detaliile trupului lui.”


„O dorea, și oricare ar fi fost motivul, răzbunare sau dorinţă, ei nu-i păsa. Nimic nu conta atunci cu excepţia nevoii pe care o împărtășeau, iar Cassie o împărtășea cu siguranţă. O simţea ca pe un foc care creștea în interiorul ei.”

Aventuri în Wyoming – Wyoming Series

Serii cărţi

Colecţia Iubiri de poveste

Verifică disponibilitatea cărților din seria Aventuri în Wyoming – Johanna Lindsey în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

6 COMMENTS

  1. „Tunet neîmblânzit” îmi face cu ochiul. Cărțile din această colecție sunt potrivite pentru weekend.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.