Seria Familia Stanton de Vanessa Kelly

Seria Familia Stanton de Vanessa Kelly – Colecția Iubiri de poveste

The Stanton Family Series: 1. Mastering the Marquess, 2. Sex And The Single Earl, 3. My Favorite Countess, 4. His Mistletoe Bride, 4.5. The Dukes of Vauxhall (by Vanessa Kelly, Christi Caldwell, Theresa Romain, Shana Galen)

Povești de iubire care precis vor merge la suflet!

Seria Familia Stanton – Vanessa Kelly – Colecția Iubiri de poveste

  Vanessa Kelly este o autoare contemporană foarte apreciată, care a fost numită de Booklist una dintre „noile stele ale romanelor de dragoste istorice”. Cărțile sale plasate în perioada Regenței au câștigat importante premii ale genului, printre care și prestigiosul Maggie Award.

1.Subjugarea unui marchiz – Mastering the Marquess – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/AlmaSubjugarea unui marchiz

   De la moartea părinților ei, Meredith Burnley s-a mulțumit să ducă o viață solitară alături de sora ei vitregă, Annabel, pe care a înconjurat-o mereu cu toată grija și dragostea. Dar pacea surorilor este tulburată când unchiul și tutorele lor pune la cale un plan sinistru: să o oblige pe Meredith să se mărite cu fiul lui și să o interneze pe Annabel într-un azil de nebuni, ca să pună astfel mâna pe banii lor.

   Disperată, Meredith are o singură opțiune: să fugă împreună cu Annabel la generalul Stanton, bunicul acesteia, care își renegase fiica în momentul când aceasta alesese să se mărite cu un comerciant. Sosirea lor intempestivă declanșează un scandal de familie de mult îngropat – și aprinde o poveste de dragoste neașteptată.

  Fericită să le primească în sânul familiei, bunica lui Annabel se decide să le ajute, facilitându-le debutul în societate. Ea are, de asemenea, un candidat perfect pentru mâna nepoatei sale: Stephen Mallory, marchizul de Silverton, pe care vrea să-l convingă să-și abandoneze viața ușuratică și să își întemeieze, în sfârșit, o familie. Stephen este în mod clar captivat de la prima vedere – dar de sora greșită! Foarte hotărât să o facă pe Meredith a lui, Stephen este dispus să treacă peste toate obstacolele. Însă cea mai grea luptă va fi să o convingă pe Meredith că are dreptul la fericire.

,,Domnișoara Burnley se strădui să își menţină calmul. Își încleștă cu putere braţele pe lângă trup, încercând să își stăpânească tremurul care îi scutura trupul. Silverton simţi un impuls ciudat de puternic de a o lua în braţe pentru a o alina.

2. Pasiunile unui conte – Sex And The Single Earl-Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/AlmaPasiunile unui conte

   Simon St. James, al cincilea conte de Trask, este hotărât să încheie un mariaj de conveniență pentru a-și putea îndeplini cum se cuvine responsabilitățile de conte. Sophie Stanton, femeia pe care vrea să o ceară de soție, îi este prietenă din copilărie, și întotdeauna a văzut-o ca pe o soră. Dar zestrea pe care tânăra urmează să o primească este exact lucrul de care el are nevoie pentru a deveni unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Anglia.

   Sophie este îndrăgostită nebunește de Lord Trask de pe vremea când era doar o copilă și, deși a visat să ajungă o femeie voluptuoasă și atrăgătoare precum doamnele pe care el le curtează, reușește doar să între în tot felul de necazuri care îi pun în pericol reputația. Cel care o salvează întotdeauna și o ajută să iasă din situațiile dificile este chiar Simon, prietenul ei din copilărie, care nu pierde nici o ocazie să o dojenească precum un frate mai mare.

   Fire rebelă, Sophie nu acceptă ca Simon să îi spună cum să își trăiască viață și îi refuză cererea în căsătorie, atâta vreme cât el nu îi împărtășește sentimentele. Dar când dojenile se transformă în săruturi năucitoare, Simon descoperă că mica lui prietenă a devenit o femeie pasională, iar Sophie își dă seama că singurul lucru căruia nu i se poate opune este dragostea.

,,În următoarea clipă, el se aplecă, acoperindu-i buzele într-un sărut atât de înfometat, încât Sophie simţi că leșină de fericire. Nu era nimic blând în atingerea dintre buzele lor. Limba lui ceru, iar ea îl lăsă să-i exploreze gura. Atingerea fierbinte o făcu să simtă o durere adâncă, însoţită de un tremur care îi vibră în pântec.“

Se topea precum ceara în braţele lui, iar el nu avea nici o îndoială că urma să îi accepte cu înflăcărare propunerea, de îndată ce îi făcea o declaraţie oficială și cuviincioasă. 
Chiar nu putea să o condamne că refuzase să îi dea un răspuns cu o seară înainte. În cele din urmă, o alee sărăcăcioasă nu era locul potrivit în care să ceri mâna unei femei, darămite a unei fete perfecţioniste ca Sophie.

Nu era sigură dacă trebuia să se căsătorească cu el din moment ce probabil nu o iubea. Dar era absolut sigură că își dorea să termine ce începuse cu câteva clipe înainte. Era o nebunie fără margini, dar măcar în seara aceea își dorea să creadă că Simon îi aparţinea cu adevărat. Și se putea să fie singura ocazie pe care o avea vreodată.“

3. Contesa mea favorită – My Favorite CountessColecția Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

Contesa mea favorită de Vanessa Kelly-Iubiri de poveste-prezentare

Un doctor înnebunitor de chipeș și o contesă văduvă, copleșită de responsabilități, care se lasă pradă unei pasiuni mistuitoare.

  Bathsheba Compton, văduva celui de al cincilea conte de Randolph, este o femeie dificilă și pretențioasă, ale cărei secrete – și dureri – sunt bine ascunse. Iar doctorul John Blackmore, un bărbat pentru care profesia a fost mereu pe primul plan, descoperă că pur și simplu nu-și poate lua ochii de la ea, căci contesa de Randolph este cea mai fascinantă femeie pe care a văzut-o vreodată – și pacienta care reușește să-l scoată cel mai tare din minți.

  Întâlnirea întâmplătoare dintre cei doi reușește să zdruncine existența amândurora, în moduri deloc așteptate – sau dorite.

  Copleșită de responsabilități și de situația financiară tot mai dificilă, Bathsheba nu are timp să zăbovească în convalescență la țară, unde nu și-a găsit niciodată locul. Ar trebui să fie la Londra, căutându-și un nou soț plin de bani care să o scape de datoriile lăsate de fostul ei soț, nu să-și piardă vremea cu un doctor înnebunitor de chipeș.

  Este însă doar o chestiune de timp până când pasionatul doctor și încăpățânata contesă se vor vedea nevoiți să facă față scânteilor care încep să se aprindă între ei. Și, odată ce trupurile lor se lasă pradă pasiunii mistuitoare, inimile amândurora s-ar putea să facă la fel.

,,Știa că părea fără inimă, dar sentimentalismul lui Matthew și naivitatea lui o oboseau. Era prea obosită și descurajată ca să se prefacă.” 

,,– Ești un nebun, șopti ea. Dar nu te opri. Nu încă.
Gemu din nou, și de data aceasta sărutul lui fu incredibil de tandru, mai dulce decât și-ar fi putut ea imagina. El nu se grăbi, jucându-se cu ea, plimbându-și buzele peste gura ei. Ea se ghemui la pieptul lui, iar el o cuprinse într-o îmbrăţișare atotcuprinzătoare. Sărutul dură la nesfârșit. Încet, umed și așa fierbinte, încât ea crezu că avea să se topească.

Mintea i se învârtea și în ea se dădea o luptă între emoţii. Pentru câteva secunde nebune, propunerea lui scandaloasă păru posibilă. Până la urmă, avea sentimente faţă de el – chiar foarte puternice. Nu era iubirea acea superficială pe care o simţise pentru Reggie. Era ceva foarte diferit și mult mai profund. Ceva ce încă nu putea defini. Dar, și mai important, știa că John ar fi preţuit-o, ar fi protejat-o și ar fi tratat-o cu respect.
Privi precaută în ochii lui, o parte din ea fiind convinsă că el făcea doar o glumă crudă. Dar căldura din ochii lui și linia fermă a gurii îi spuneau că nu era vorba despre nici o glumă. Și își dădu seama, cu forţa unei lovituri fizice, că își dorea teribil de mult asta. Îl dorea pe el.”

John nu mai avea nici o îndoială că voia să se însoare cu ea. Puţini știau ce fel de femeie era, și se mândrea foarte mult cu faptul că el fusese singurul care văzuse dincolo de tot teatrul ei – trecutul tulbure și temerile prezentului – și revendicase premiul. Da, avea o minte ascuţită și era spirituală. Mai important, era integră până în măduva oaselor și era cea mai loială femeie pe care o întâlnise el. La asta mai adăugai frumuseţea și senzualitatea ei, și orice bărbat ar fi fost nebun să nu o vrea de soţie.”

4. Nopţi de seductie – His Mistletoe Bride – Colecția Iubiri de poveste -Editura Litera/Alma

Nopţi de seducţie

   Când maiorul Lucas Stanton a moștenit titlul de conte, nu și-a imaginat că o va primi la pachet și pe nepoata fostului conte ‒ și că aceasta îl va cuceri din prima clipă.
Phoebe Linville este o americancă fermecătoare și înflăcărată, dar care are marele talent de a se băga în belele.

  Surprinși într-o situație compromițătoare și riscând să iște un scandal de proporții, celor doi nu le rămâne decât căsătoria ca soluția salvatoare.
Phoebe nu are de gând să cedeze în fața încăpățânării lui Lucas și a firii lui îndărătnice, chiar dacă acesta îi oferă tot ce își poate dori, dar Phoebe este hotărâtă să-i demonstreze noului conte că dragostea este tot ce contează cu adevărat.

   Și, dacă pentru asta este nevoie de douăsprezece nopți de seducție la căldura reconfortantă a focului din cămin, ea este pregătită să-și dezvăluie atuurile unul câte unul.

Phoebe făcu ochii mari când Lucas se aplecă s-o sărute. Dar, când buzele lui le întâlniră pe ale ei, închise ochii strâns, copleșită de șocul atingerii lui și de tentaţia care o cutremura. Gura lui puse stăpânire pe buzele ei într-o alunecare mătăsoasă, lentă la început, de parcă ar fi lăsat-o să se adapteze. Nu mai simţise niciodată sărutul unui bărbat pe buzele ei. Inima ei bătea tare, de parcă ar fi fost înspăimântată, însă nu putu rezista atracţiei lui ‒ fierbinte și dulce, cu aromă de șampanie și de ceva interzis.”

Emoţiile vibrante o năuciră. Îi măturară mintea ca niște nori strălucitori, luând cu ele precauţia și modestia, preocupări ieftine care se năruiau sub puterea minunii pe care o împărtășeau. Nu mai experimentase niciodată ceva ca Lucas și sărutările lui ‒ atât de multă căldură care o cuprindea, făcând-o să uite cine și unde era.”

Serii cărţi

Cărţi Vanessa Kelly – Colecţia Iubiri de poveste

The Stanton Family Series

Verifică disponibilitatea seriei familai Staton în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Familia Stanton – Vanessa Kelly – Colecția Iubiri de poveste

5 COMMENTS

  1. O serie draguta pe care am dat-o gata de curand. Nu pot sa spun ca mi-a placut un anumit volum, fiecare a avut ceva aparte. Doar in „Nopti de seductie” m-am cam luptat cu personajul feminin. Mi s-a parut mult prea purista in gandire.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.