Soarele nu apune niciodată de Nora Roberts

Soarele nu apune niciodată, de Nora Roberts – recenzie

Soarele nu apune niciodată

Autor: Nora Roberts

Come Sundown

Editura Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice

Număr pagini: 500

Romantic suspense

Recenzii cărți Nora Roberts

    Soarele nu apune niciodată de Nora Roberts romantic suspense.

   Pentru mine Nora este o autoare de suflet. Deși am toate cărțile traduse în limba română, și nu puține la număr, această carte m-a surprins super plăcut. Poate dacă ar fi scris că este thriller aș fi știut ce mă așteaptă, iar când povestea cărții merge pe două planuri paralele, iar al doilea plan, cel al mătușii dispărute, Alice, este terifiant, normal că nu poți lasa cartea din mână până la final.

,,ÎI ordonase să-i zică domnule. Alice îi memorase fiecare linie a feței, timbrul exact al vocii. Când urma să evadeze, intenționa să spună poliției că avea aproximativ patruzeci de ani, era alb, în jur de 1.80, poate șaptezeci de kilograme. Genul vânjos și foarte puternic. Avea ochi căprui și păr castaniu. Avea o cicatrice încrețită pe soldul stâng, lungă de vreo doi-trei centimetri, și un semn din naștere cafeniu pe exteriorul coapsei drepte. Mirosea adesea a piele, bere și ulei de pistol.
 Prima dată când o violase, se luptase că o nebună. Deși o bătuse să îi înăbușe dorința de a se opune, ea se luptase, țipase, implorase la fiecare viol, zi după zi, până ce zilele se amestecau în confuzie.”’

   Alice va sta înlănțuită cu lanțuri la picioare într-o pivniță, zi după zi, an după an, va naște un copil după altul, singură și neputincioasă. ,,Domnul” îi va lua pe toți pe rând, fetele le va vinde, el are nevoie doar de băieți. Alice va deveni Esther și în urma tratamentului inuman va ceda în fiecare zi câte puțin.
   Bodine, nepoata lui Alice și managerul complexului de lux deținut de familia ei, va încerca să facă față tuturor problemelor ivite în managmentul unui complex. Frații împreună cu părinții vor contribui și ei la bunul mers a imensului complex. Bodine se bucură și de străbunica și bunica sa. Aceasta din urmă are adânc înfipt în inimă o durere: oare unde este fiica sa cea mică care fugise de acasă? În ajunul nunții fiicei cele mari, Alice plecase și nu s-a mai întors. Singurul indiciu este mașina abandonată în Nevada. Oare atât de tare i-a urât de nu a dat nici un semn de viață? Ce nu știe nimeni, e că Alice se întorcea acasă când a fost răpită.
   Când, la scurt timp după reîntoarcerea lui Callen Skinner și angajarea sa la complex și la ferma de cai a familiei, va apărea cadavrul unei tinere ospătărițe de la complex, ajutorul de șerif îl va acuză pe Callen. Garret Clintok, ajutorul de șerif și Callen, nu s-au înțeles niciodată, iar ura dintre cei doi e cunoscută, dar până la a fi acuzat de crimă …
   Când o nouă tânără este dată dispărută și bănuită a fi ucisă, jignirile și acuzatile dintre Garret și Callen ia proporții. Bodine va încerca să îl ajute pe Callen, și împreună să își dea seama cine vânează oamenii pe teritoriul complexului. Oare răpirea lui Alice are vreo legătură? Sau cineva din personalul compexului, numeros la număr să fie vinovat?
Callen împreună cu calul său vor fi și ei împușcați și răniți. Oare de cine și cu ce motiv?
   Atunci când Callen a plecat, hotărât să își croiască un viitor, Bodine era tânără. De data aceasta Callen va dori să o cucerească pe această frumusețe tenace și hotărâtă. Avem parte și de multă adrenalină, de formarea unor cupluri a căror povești de dragoste te vor emoționa.
   Alice, după douăzeci și trei de ani de captivitate, va evada fără să vrea. Se va rătăci. De frica pedepsei crunte va fugi și va fi găsită leșinată la marginea unei șosele.
Șeriful din Montană, cel care o va recunoaște pe patul de spital, va anunța familia. Culmea este că Alice a fost ținută captivă și chinuită nu foarte departe de familia sa.
   Ce se va întâmpla mai departe? Cine o va răpi pe Bodine? Va reuși să fie găsită și salvată sau va avea aceeași soarta că mătușa ei?
  Domnul și criminalul care a făcut recent victime sunt una și aceeași persoană sau sunt mai mulți criminali?
  Va ajunge,,Domnul” să o recupereze pe Alice? Vor reuși să descopere și celelalte femei care au fost victime sau e prea târziu pentru asta?
 
În 500 de pagini nu ai timp să te plictisești.
Vă las pe voi să descoperiți adrenalina pură! Nici de această dată autoarea nu se dezminte. Personajele sale fin creionate, durerea, suferința îndurată, dar și speranța și dragostea merg mână în mână pentru a realiza o poveste de neuitat.
Recomand cu căldură această carte!
   ‘‘Pentru Bo Longbow, ziua nu are suficiente ore. Ca manager al complexului turistic deținut de familia ei în Montana de Vest, este ocupată din zori până în noapte cu munca solicitantă, cu familia ei numeroasă, cu responsabilități de tot felul. Așa că, desigur, nu mai are timp și pentru dragoste, chiar dacă aceasta apare pe neașteptate sub înfățișarea extrem de sexy a pasiunii ei din tinerețe, Callen Skinner, întors după mulți ani în locurile natale. Însă Callen este decis să o facă să își dea seama că nimeni nu poate fi prea ocupat când e vorba de dragoste… Dar când cadavrul unei tinere este descoperit pe domeniul complexului, totul se schimbă. Callen devine suspectul principal pentru ajutorul de șerif care nu poate uita disputele avute în tinerețe. Iar membrilor familiei Bodine, crima le aduce aminte în mod șocant de o tragedie de demult. Cu 25 de ani în urmă, Alice, mătușa lui Bo, a dispărut și nimeni nu a mai auzit nimic de ea. Oare această nouă tragedie ar putea avea vreo legătură cu dispariția misterioasă a lui Alice? Pe măsură ce evenimentele iau o turnură dramatică și mortală, Bo și Callen trebuie să pornească într-o cursă nebunească pentru a descoperi adevărul – înainte ca viitorul lor împreună să fie compromis pentru totdeauna.,,

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Cărţi Colecţia Cărţi Romantice

Soarele nu apune niciodată de Nora Roberts review.

5 COMMENTS

  1. Am citit și eu câteva cărți de Nora Roberts și îmi place suspansul plasat în cadrul romance.
    Mi-a plăcut foarte mult recenzia ta, Nicol!

  2. Felicitari Nicol frumoasa recenzie!Mi-a placut si mie cartea .Imi plac cartile Norei Robert’s.

  3. Imi place cum scrie Nora Roberts. Am mult e carti scrise de ea in biblioteca. Pe asta nu o am. Felicitări pentru recenzie

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.