Sora Furtună de Lucinda Riley - Cele șapte surori

Cele șapte surori. Sora Furtună, de Lucinda Riley – Editura Litera – prezentare

Sora Furtună

The Storm Sister

Lucinda Riley – recenzii

Seria Cele șapte surori

Editura Litera

Colecția Blue Moon

The Seven Sisters: 1.The Seven Sisters – Povestea Maiei, 2. The Storm Sister – Sora Furtună, 3. The Shadow Sister, 4. The Pearl Sister, 5. The Moon Sister, 6. The Sun Sister

   Sora Furtună de Lucinda Riley volumul 2.

   Ally D’Aplièse se pregătește să ia parte la una dintre cele mai  periculoase competiții de iahting din lume când află vestea  morții subite și misterioase a tatălui ei adoptiv. Se întoarce în grabă la casa familiei ca să se întâlnească cu cele cinci surori ale ei, dar descoperă acolo că tatăl adoptiv, un miliardar cu multe secrete,  căruia fetele îi spun, în glumă, Pa Salt, le-a lăsat fiecăreia dintre ele câte un indiciu fascinant despre adevărata lor origine.

Mai mult, Ally se bucură de o poveste de dragoste care nu durează de multă vreme, dar este profundă și pasională și îi va schimba viața pentru totdeauna. Dar în jurul ei se întâmplă lucruri care îi răstoarnă așteptările, așa că Ally se hotărăște să urmărească pista lăsată de tatăl ei, care o conduce spre frumusețea înghețată a Norvegiei.

   Aici, Ally începe să-și descopere rădăcinile și felul în care viața ei se leagă inexplicabil de cea a unei tinere cântărețe necunoscute, Anna Landvik, care a locuit în Bergen cu o sută de ani în urmă și care a cântat în prima audiție a celebrei suite simfonice Peer Gynt, compusă de Edvard Grieg. Cu cât Ally află mai multe despre Anna, cu atât începe să se întrebe cine a fost, cu adevărat, Pa Salt.  Și de ce nu a apărut niciodată cea de-a șaptea soră? Sora furtună este al doilea roman din seria electrizantă a Lucindei Riley, Cele șapte surori.

 Carte de la punctele de difuzare a presei începând din 10 decembrie, la prețul de 24,99 luni.

Libertatea

Noutăţi editoriale

Recenzii cărţi Lucinda Riley

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.