Cu fiecare răsuflare a ta de Judith McNaught

citește recenzia

La Editura Miron se află în curs de apariţie cartea Cu fiecare răsuflare a ta de Judith McNaught.

Titlul original: Every Breath You Take, vol. 4 din seria Second Opportunities

Cu milioane de fani devotaţi ai scriitoarei Judith McNaught şi cu zece romane ale ei bestseller-uri în New York Times,  *Every Breath You Take* este cartea  pe care cititorii au aşteptat-o cu nerăbdare, o carte cu totul captivantă.
Sus, pe un deal acoperit de zăpadă, conacul vechi al familiei Wyat stă precum o coroană, cu turnurile de piatră ridicîndu-se spre cer şi cu ferestrele cu vitralii strălucind ca nişte giuvaieruri. O astfel de opulenţă e semnul succesului şi s-ar spune, al fericirii. Dar în ajunul aniversării de optzeci  de ani a bogatului filantrop Cecil Wyatt, toţi banii din lume nu pot să-l aducă înapoi pe nepotul lui dispărut, William Wyatt. Singurul lucru sigur e că dispariţia se datorează unei mîini criminale. Familia, poliţia şi mass-media, toţi au încercat în van să afle ceva despre soarta tînărului Acum bănuielile se îndreaptă şocant, spre fratele vitreg al lui William, distantul şi enigmaticul Mitchell Wyatt.
Kate Donovan nici nu visa că o întîlnire romantică întîmplătoare, pe o insulă tropicală, ar putea să o facă suspectă într-un caz de crimă în înalta societate, dar după ce are o aventură cu Mitchell Wyatt cel carismatic şi misterios, se trezeşte aruncată în umbra vinovăţiei şi neîncrederii. Poliţia din Chicago strînge plasa şi e nevoie de toată ingenuitatea lui Kate ca tînăra să-şi dovedească nevinovăţia. Cu inteligenţa ei calmă şi detaşată şi cu ajutorul bărbatului care ar putea sau nu să se dovedească un partener periculos, Kate jură să obţină viaţa şi dragostea la care visează.

Editura Miron

6 COMMENTS

  1. O veste foarte bună! Autoarea e una din favoritele mele! Volumul e al patrulea din serie? Primele trei au fost traduse la noi? Ne incercam în atâtea serii…

  2. E seria polițistă : 1 Perfect
    2 Dragoste periculoasa
    3 Cineva sa ma apere.
    Astea sunt, daca nu ma însel…

  3. De fapt , înainte de Cineva sa ma apere este Soaptele noptii ; ceea ce înseamnă ca asta care apare este a 5-a din serie….

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.