Subjugarea lui Shane MacKade de Nora Roberts Subjugarea lui Shane MacKade de Nora Roberts

Vineri, 05.02.2016, apare cartea  Subjugarea lui Shane MacKade de Nora Roberts, volumul al patrulea al seriei Fraților Mackade. Aceasta face parte din colecţia “Cărţi Romantice” şi poate fi achiziţionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

„Spre deosebire de frații săi mai mari, Shane e foarte atașat de pământurile care s-au transmis în familie de la o generație la alta și de care se ocupă cu devotament și pricepere.
Este cunoscut în tot ținutul drept un crai pe care femeile îl adoră, însă nu reușesc să-l prindă în mrejele căsătoriei. 
Rebecca Knight și-a petrecut întreaga viață adunând titluri universitare prestigioase. De curând, a hotărât să-și schimbe radical nu doar domeniul de studiu, orientându-se spre fenomenele paranormale, ci și înfățișarea de tocilară tipică, transformându-se într-o tânără elegantă și plină de farmec.
Preocupările academice o îndreaptă spre Antietam, orășel din Maryland unde, în 1862, a avut loc una dintre cele mai sângeroase bătălii ale Războiului Civil american. Discuțiile cu membrii clanului MacKade, gazdele sale, îi indică o conexiune stranie între aceștia și strămoșii lor din urmă cu un secol și jumătate. Shane este singurul care afirmă categoric că nu a perceput nici o prezență supranaturală, dar spune oare adevărul? Între fermierul pragmatic și cercetătoarea genială, dar fără pic de experiență de viață ia naștere o legătură fragilă. Oare zilele de burlac convins ale lui Shane sunt numărate?”

Preţ revistă + carte romantică: 9.99 lei

Preţ revistă: 1.5.lei

Sursa: Cărţi Romantice

12 COMMENTS

  1. Nu i-am citit inca pe niciunul din fratii MacKade. Sper sa o fac in curand. Cu siguranta achizitionez si acest volum vineri.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.