Lasă-mă să te iubesc de Suzanne Enoch

Lasă-mă să te iubesc, de Suzanne Enoch – Colecţia Cărţi Romantice

Lasă-mă să te iubesc

The Handbook to Handling His Lordship

Suzanne Enoch

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Editura Lira/Litera

Seria Mirese scandaloase / Scandalous Brides Series: 1. Pariul pe iubire – A Beginner’s Guide to Rakes, 2. Îmblânzirea unui crai – Taming an Impossible Rogue, 3. Rules to Catch a Devilish Duke – Ducesa desculţă, 4.The Handbook to Handling His Lordship – Lasă-mă să te iubesc

   Lasă-mă să te iubesc de Suzanne Enoch ROMANCE.

Cartea Lasă-mă să te iubesc, de Suzanne Enoch apare vineri – 29.11.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Ce ar putea fi mai ispititor… 

   Emily Portsman are un secret, iar în urmă cu trei ani a decis că cel mai bun mod de a-l păstra ar fi să lucreze la Clubul Tantalus, un club de jocuri de noroc pentru domnii notorii. Este destul de riscant ca o guvernantă de familie bună să lucreze la Clubul Tantalus, dar poate fi un loc bun să se ascundă de un bărbat din trecutul ei, care ar face totul să îi distrugă prezentul…

Decât să te predai iubirii?

    Nate Stokes, conte de Westfall este un spion ce activează mai mult ,,acasă”, adică pe străzile murdare şi întunecate ale Londrei decât în ​​orice sală de bal strălucitoare. Colegii săi îl cunosc doar ca pe un tip extrem de bun, profesionist, care poate găsi orice – sau pe oricine. Când marchizul de Ebberling îl angajează să găsească o ucigașă, căutarea lui Nate îl conduce la Tantalus Club și la Emily Portsman. Într-un joc în care nimeni nu pare cine pare și când fiecare conversație este un dans mortal de încredere și dorință, singurul lucru pe care Nate îl cunoaște sigur este că, odată ce o va ţine pe Emily în brațe, nu-i va mai da drumul niciodată.

„– Sărutul nu este o distracţie? întrebă el, ignorând
restul dialogului.
– Sărutul implică emoţie. Sau aşa mi se pare mie.
Un zâmbet uşor arcui gura contelui. Era o gură foarte frumoasă, trebuia să recunoască, într-un fel pe care nu putea să-l descrie. Primitoare, presupunea ea. Dar asta o făcu să se gândească la ea dezbrăcată şi la el atingând-o.
– Deci nu-ţi displace să săruţi, continuă el. Ci mai degrabă momentul şi modul în care o faci.
– Corect.”

„– Mi-am petrecut cea mai mare parte din viaţă fiind logic, Em, murmură el şi îşi trecu degetul peste obrazul ei, ştergând o lacrimă de care nu era conştientă. Dar în dimineaţa asta mi-am dat seama că, în mod logic, ar trebui să fiu mort. Majoritatea spionilor nu supravieţuiesc până la sfârşitul unui război; ştim prea multe lucruri pe care învingătorii ar prefera ca nimeni să nu le afle.
Cât despre tine… în mod logic, viaţa ta nu te-ar fi adus niciodată la Londra, cu atât mai puţin la mine. Aşa că, din partea mea, în noaptea asta logica poate să se ducă pe apa sâmbetei.
Un râset scurt îi scăpă printre buze înainte să apuce să şi-l înăbuşe.
– Ca să vezi! Cred că şi eu te iubesc, Nate Stokes.”

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.