Contesa mea favorită de Vanessa Kelly-Iubiri de poveste-prezentare

Contesa mea favorită de Vanessa Kelly-Iubiri de poveste-prezentare

Sâmbătă-14.07.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!

Volumul al treilea al seriei „Familia Stanton”

   Bathsheba Compton, văduva celui de al cincilea conte de Randolph, este o femeie dificilă și pretențioasă, ale cărei secrete – și dureri – sunt bine ascunse. Iar doctorul John Blackmore, un bărbat pentru care profesia a fost mereu pe primul plan, descoperă că pur și simplu nu-și poate lua ochii de la ea, căci contesa de Randolph este cea mai fascinantă femeie pe care a văzut-o vreodată – și pacienta care reușește să-l scoată cel mai tare din minți.
Întâlnirea întâmplătoare dintre cei doi reușește să zdruncine existența amândurora, în moduri deloc așteptate – sau dorite.

  Copleșită de responsabilități și de situația financiară tot mai dificilă, Bathsheba nu are timp să zăbovească în convalescență la țară, unde nu și-a găsit niciodată locul. Ar trebui să fie la Londra, căutându-și un nou soț plin de bani care să o scape de datoriile lăsate de fostul ei soț, nu să-și piardă vremea cu un doctor înnebunitor de chipeș.

  Este însă doar o chestiune de timp până când pasionatul doctor și încăpățânata contesă se vor vedea nevoiți să facă față scânteilor care încep să se aprindă între ei. Și, odată ce trupurile lor se lasă pradă pasiunii mistuitoare, inimile amândurora s-ar putea să facă la fel.

Sursa Cărţi Romantice

  Vanessa Kelly writes USA Today Bestselling Regency-set historical romance for Kensington. Her books have finaled in numerous contests, and she was named by Booklist as “one of the new stars of historical romance.” Her second book, Sex And The Single Earl, won the prestigious Maggie Medallion for Best Historical Romance. Vanessa is beginning a new Scottish historical romance series called Clan Kendrick, a spin-off from her last book, The Highlander’s Princess Bride. She also writes USA Today Bestselling contemporary romance with her husband under the pen name of V.K. Sykes. 

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna august 2018

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna iulie 2018

Colecţia Iubiri de poveste

 

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.