trandafiri

Trandafiri de Leila Meacham-Colecţia „Cele mai frumoase romane de dragoste”

06.09.2016 la toate punctele de difuzare a presei găsiţi cartea Trandafiri de Leila Meacham din colecţia „Cele mai frumoase romane de dragoste”

    La începutul secolului XX, într-o vreme în care onoarea și sacrificiul sunt încă principii călăuzitoare, un orășel din zona estică a Texasului, este guvernat de două familii cu origini străvechi: Toliver, stăpâna celei mai mari plantații de bumbac din zonă, şi Warwick, care are în proprietate hectare întregi de păduri cu lemn pentru cherestea.
Copiii celor două familii, frumoasa şi încăpățânata Mary Toliver, şi delicatul, dar puternicul Percy Warwick, sunt eroii unei poveşti de dragoste dramatice. Percy o iubeşte pe Mary de când se ştie şi îşi doreşte cu ardoare să o ia în căsătorie, dar în inima lui Mary nimic nu este mai presus decât plantația de bumbac lăsată moştenire de tatăl ei. Atracția dintre ei este însă de neevitat, iar consecințele despărțirii lor se resimt de-a lungul anilor, dând naştere unui şir nesfârşit de minciuni, dezamăgiri, secrete şi tragedii. În această „saga minunată şi captivantă, cu ecouri din Pe aripile vântului“ Leila Meacham oferă cititorilor un splendid buchet de sentimente de familie, în care se împletesc pasiunea, răzbunarea şi o mulțime de „ce-ar fi fost dacă“.

Cu acest volum se încheie colecția „Cele mai frumoase romane de dragoste.”

10 COMMENTS

  1. Daca e din aceasta colectie, clar trebuie sa o am. 🙂 Am citit „Mandrie si Prejudecata” de Jane Austen, ieri am terminat-o, si mi-a placut la nebunie. Am citit-o mai incetisor ca sa o savurez si sa o admir. 😀 Din cate am citit din descrierea de mai sus, ma atrage mult povestea celor doua familii, chiar mi-ar face placere sa am ocazia sa o citesc si eu candva. Nu se stie niciodata cum si cand iti poate pica o carte in mana. 😉

  2. Se pare ca este o carte cunoscuta dar eu nu stiam de existenta ei 🙂 . Chiar ma tenteaza si vreau sa o iau 🙂

  3. Am tot auzit de aceasta carte inainte. Povestea ce se afla intre copertile sale pare sa fie una emotionanta.

  4. Este cel mai frumos si emotionant roman de la Pe aripile vantului incoace! Abia asteptam sa mai citesc un asa roman…mai am 1 capitol si regret ca se termina…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.