PSIHOtelier: Acceptă Fericirea cu Ligia Moise, psiholog clinician

Marți, 6 septembrie 2016, orele 19.30, la Journey Pub ( str. George Enescu nr.25, în Piața Romană)

* participarea la eveniment se face pe bază de rezervare telefonică: 0752 285 286

______PSIHOatelier: Acceptă Fericirea_____

Am folosit cuvântul „FERICIRE” deliberat, pentru că este un cuvânt incitant, pentru că reprezintă obiectivul multora dintre noi dar este și un cuvânt pe care ne este greu să-l definim. Ne este greu să spunem „Asta mă face fericit!” din simplul motiv că nimeni nu ne învață. Nimeni nu ne spune că trebuie să ne uităm la noi, la viața noastră, la ceea ce ne-am fi dorit și la ceea ce am reușit să obținem, la oamenii de care suntem înconjurați și la modul în care răspundem atunci când experimentăm starea aceasta. Eu cred că există atâtea definiții ale fericirii pe cât de mulți oameni există pe lumea asta. Așa că, îmi pare rău dacă am să vă dezamăgesc marți, 6 septembrie, când ne-om întâlni la Journey Pub pentru că n-am să încerc eu să defines acest cuvânt. În fond n-ar fi decât o definiție din miliarde de posibilități. Scopul meu din seara aceea va fi să devenim conștienți ca astfel să putem trece dincolo de unele bariere care ne împiedică să trăim această stare, după care tânjim și pe care, de multe ori, nu știm să o primim ca pe un dar pe care viața ni-l face.

____Ligia Moise, psiholog clinician________

De cele mai multe ori ne este greu să vorbim despre noi. Tehnic vorbind, sunt psiholog clinician și terapeut de familie cu o experiență de peste 10 ani în munca de cabinet și tot cam pe atât în cea de spital. Faptul că am ales să pun accent pe emoții atunci când le vorbesc oamenilor este pentru că în toți acești ani am înțeles că ceea ce ne animă, ceea ce ne determină reacțiile atât în context social, cât și personal sunt emoțiile noastre cele de fiecare zi.

Pariciparea la atelier se face pe bază de donație sugerată de 20 ron. Toate fondurile reprezintă susținerea participanților pentru efortul psihoterapeutului.

Durata atelierului interactiv: aproximativ 2 ore

Locație: Journey Pub, sala Up Above

Locuri: în limita a 100 de participanți

Rezervări: 0752 285 286

Invitată: Ligia Moise, psiholog, terapeut de familie – 0744 816 845 ligia_psi@yahoo.com

Parteneri media: Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Mama pe Toc, RoEvents.ro, InOras.ro, Filme-carti.ro, Judy Florescu, Urban Things, Anyplace.ro, Literatura pe Tocuri, Urban.ro

10 COMMENTS

  1. Mi-ar face placere sa fiu si eu prezenta, dar pacat. Ma bucur ca se organizeaza astfel de evenimente. 🙂

  2. Interesant evenimentul. Chiar mi-ar place sa particip la o intalnire de genul acesta 🙂 . Am observat ca si ora de incepere este potrivita. In Bacau, daca vreau sa merg la un eveniment, nu o pot face din cauza orei.

    • Mirela, majoritatea evenimentelor importante sau care sa ne placa se petrec in orasele mari. Nici eu nu-s privilegiata, dar cine stie, poate ca ii viitor se vor schimba lucrurile

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.