Tu ești tot ce-mi doresc de Johanna Lindsey-Colecţia Iubiri de poveste-prezentare

Tu ești tot ce-mi doresc de Johanna Lindsey-Colecţia Iubiri de poveste-prezentare

Editura Alma/Litera

All I Need Is You

Sâmbătă-22.09.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

Seria Straton Family

1. Inimă îndărătnică-A Heart So Wild (1986)
2. Tu ești tot ce-mi doresc-All I Need Is You (1997)

   Casey Straton a moștenit ochii frumoși ai mamei sale și încăpățânarea tatălui ei. Așa că, atunci când familia refuză să-i încredințeze conducerea fermei bunicului ei, în pofida abilităților ei de a călări și de a mânui o armă, impetuoasa tânără își abandonează căminul din Texas, hotărâtă să dovedească faptul că poate să facă mai mult decât să fie o soție ascultătoare.

  Damian Rutledge al III-lea, un newyorkez din înalta societate, și-a părăsit viața rafinată și sofisticată în favoarea satisfacerii unei nevoi primare – răzbunarea. Dar fizicul impresionant și curajul neabătut nu l-ar fi ajutat să nu se piardă în Vestul Sălbatic, așa că intervenția unui micuț vânător de recompense pe nume Kid este cât se poate de oportună. 

   Curând Damian realizează că salvatorul lui este de fapt o tânără senzuală deghizată și își dă seama că îi așteaptă niște complicații serioase – nu doar fiindcă amândoi sunt în urmărirea acelorași nelegiuiți, ci și din pricina pasiunii care se naște între ei. Iar Damian va trebui să aleagă între a răzbuna moartea tatălui său și a se lăsa în voia iubirii pentru pătimașa Casey.

„Un accident. Așa numise Damian sărutul care o șocase pe Casey până în străfundul sufletului. O gustase, făcându-i fluturii din stomac să prindă viaţă, iar pulsul să i-o ia razna; apoi, cu o mângâiere delicată pe obraz, îi dăduse drumul.”

„Știa exact ale cui buze aveau să cadă pradă buzelor sale.
Nu îndrăzni să spună da. Dacă ar fi sărutat-o pur și simplu din nou, fără să o întrebe, probabil că nu ar fi obiectat. Dar întrebând-o, o făcea să admită că voia să fie sărutată, iar ea nu putea face asta, afirmând în același timp, în continuare, că nu era interesată de el.”


„Trupul lui era fascinant. Chiar și mirosul lui era îmbătător pentru simţurile ei. Iar gustul… Casey nu făcea economie la sărutări. Stabilind ritmul acela lent și senzual al explorărilor, el îi lăsa tot timpul pentru a face lucrurile la care până atunci doar visase.”

 Sursa: Carti RomanticeJohanna Lindsey

  Johanna Helen Howard was born on March 10, 1952 in Germany, where her father, Edwin Dennis Howard, a soldier in the U.S. Army was stationed.

   The family moved about a great deal when she was young. Her father always dreamed of retiring to Hawaii, and after he passed away in 1964 Johanna and her mother settled there to honor him.

   In 1970, when she was still in school, she married Ralph Lindsey, becoming a young housewife. The marriage had three children; Alfred, Joseph and Garret, who already have made her a grandmother.

   After her husband’s death, Johanna moved to Maine, New England, to stay near her family.

Straton Family Series-Goodreads

Colecţia Iubiri de poveste/Editura Alma/Litera

Cărţi-Serii-Lorraine Heath

Colecția Iubiri de poveste-romanele publicate în luna septembrie 2018

Colecția Iubiri de poveste-romanele publicate în luna octombrie 2018

Colecția Cărți Romantice-romanele publicate în luna septembrie 2018

Colecția Cărți Romantice-romanele publicate în luna octombrie 2018

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Iubiri de poveste (Editura Alma/Litera) ale autoarei Johanna Lindsey inclusiv în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Tu ești tot ce-mi doresc de Johanna Lindsey-Colecţia Iubiri de poveste-prezentare

8 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.