Colecţia Cărţi Romantice februarie 2017

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna octombrie 2018

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1.Când inima dictează de Johanna Lindsey – 05.10.2018

   Forțată să fugă din calea armatelor lui Napoleon, frumoasa Alana și excentricul ei bodyguard își găsesc refugiu la Londra, unde fata este crescută și educată ca o adevărată prințesă. Dar, înainte să își facă debutul în societatea londoneză, Alana află care este adevărata ei menire și descoperă că este moștenitoarea unei țări. O așteaptă un popor care are nevoie de lideri și o aventură cum n-a visat niciodată.

2. Îndrăznește să iubești de Carly Phillips – 12.10.2018

   De când află că tatăl lui a trădat și are altă familie, Ian Dare jură că va fi întotdeauna bărbatul respectabil, corect și responsabil, așa cum tatăl lui nu a putut fi. Se ferește să se implice în relații pasagere, dar când o întâlnește pe Riley Taylor, descoperă sentimente noi și tumultoase.

3. Un bărbat îndrăgostit de Lorraine Heath – 19.10.2018

   Kelley Spencer se întoarce în micul oraș texan în care s-a născut, împreună cu sora ei de 16 ani care a dat de necaz în Dallas. Ea speră să aibă o viață mai liniștită și să scape de probleme în micul orășel Hopeful. Dar aici se întâlnește cu singurul bărbat pe care l-a iubit vreodată și care i-a frânt inima. Nu se aștepta să îl mai vadă vreodată, și în niciun caz în postul de șef al poliției locale

4. Fecioara din harem de Mary Jo Putney – 26.10.2018

  Gabriel Hawkins fusese destinat să comande mările, dar o greșeală îl costă locul prețios din marina britanică, iar familia îl alungă și îl dezmoștenește. Nu îi mai rămâne decât nava lui, cu care învață să navigheze pe cele mai periculoase mări, la limita dintre lege și piraterie. Dar tocmai acest lucru îl face să fie singurul capabil să o salveze pe fiica unui nobil din Londra, răpită de barbari.

Sursa Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna septembrie 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna august 2018

Sursa foto: Pinterest

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.