Turnul, de Simon Toyne, lansare prin videoconferinta la Bookfest 2014

Turnul, de Simon Toyne, lansare prin videoconferinta la Bookfest 2014

turnul-de-simon-toyne-lansare-prin-videoconferinta-la-bookfest-2014O aventura cu ritm alert, pe care o citesti cu mare placere, fiindca are multa actiune si multe rasturnari de situatie… Un roman pe care Il devorezi dintr-o suflare.“ (Kate Mosse)

Editura ALLFA invita publicul bucurestean la o discutie prin video-conferinta cu autorul Simon Toyne despre Turnul, al treilea volum al Trilogiei Sancti. Discutia va avea loc vineri, 30 mai, ora 18.30, scena Arena, pavilion C1, Romexpo.

Gazda evenimentul va fi Sanda Nicola, jurnalist, om de televiziune.

Despre carte:

Pentru prima data In istoria ei, inexpugnabila Citadela din inima orasului Ruina Isi va deschide portile In fata lumii de dincolo de zidurile ei. De ce tocmai acum, dupa secole de secrete si conspiratii? Un virus mortal face ravagii printre calugarii ordinului Sancti si ameninta sa cuprinda tot orasul. Gabriel Mann este si el infectat, dar In sangele lui s-ar putea gasi formula unui antidot. Liv Adamsen a ramas In oaza din desert care i-a devenit casa, Inconjurata de straini. Totusi, Liv are probleme mai mari decat propria siguranta… In SUA, agentul FBI Joe Shepherd ancheteaza disparitia unui celebru cercetator de la NASA. Este vorba de o rapire sau de o crima? Ancheta FBI-ului dezvaluie itele unei conspiratii cu implicatii globale, si un lucru devine clar pentru toti: un eveniment cu totul extraordinar e pe cale sa se Intample. Dar va fi un nou Inceput sau Sfarsitul Zilelor?

Intr-o vreme am vrut sa fiu actor, pana mi-am luat licenta In literatura engleza si teatru la Goldsmiths College din Londra si mi-am dat seama ca nu era, de fapt, chiar ceea ce-mi doream. Actorii spun povestile altora. Eu voiam sa spun propriile mele povesti.“ (Simon Toyne)

Despre autor:

Simon Toyne s-a nascut In 1969 la Cleethorpes, In Marea Britanie. A studiat literatura engleza si teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douazeci de ani a lucrat In televiziune, ca scenarist, regizor si producator.

A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, si i-a intervievat, printre altii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda si Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes.

Strada Fictiunii este o colectie de literatura universala a Editurii ALLFA, parte a Editurilor ALL. O colectie urbana, cosmopolita, eterogena, perfect racordata la prezent, Strada Fictiunii are patru sectiuni: Clasic, Contemporan, Crime si Bestseller. Aceasta colectie poate fi usor imaginata ca o strada cu arhitectura eclectica, pe care modernitatea si traditia se Imbina perfect. O strada cu care s-ar putea mandri orice metropola din peisajul literar al lumii si unde locuiesc fascinantii magicieni ai povestirii din ultimul secol.

Sursa comunicatedepresa.ro

1 COMMENT

  1. Cu cartea asta trilogia este la zi .Este in genul thriller ,exact in genul meu preferat.Este pe lista mea de achizitii si eu voi lua cand imi permite pretul.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.