24.05.2014 ”O noapte compromitatoare” de Teresa Medeiros- Colectia „Iubiri de poveste”

24.05.2014 ”O noapte compromitatoare” de Teresa Medeiros- Colectia „Iubiri de poveste”

 

10301297_594721680625437_5281012076557786057_nSambata, 24.05.2014 apare cartea ”O noapte compromitatoare” de Teresa Medeiros. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Aproape intreaga copilarie, Carlotta Anne Fairleigh a fost fascinata de povestile captivante din romanele gotice. Visul ei este sa scrie ea insasi propria poveste de groaza, plina de crime teribile. De aceea, chiar in seara debutului sau in inalta societate londoneza, curiozitatea o imboldeste sa spioneze conacul invecinat, despre care se spune ca apartine lui Hayden St. Clair, barbatul cunoscut in lumea buna drept Marchizul Ucigas. si astfel, fara sa vrea, Carlotta declanseaza un imens scandal si se trezeste in postura protagonistei intr-o drama adevarata.
Cu reputatia distrusa, ajunge sotia lui Hayden St. Clair si stapana unui conac lugubru ce se inalta pe coastele abrupte din Cornwall. Curajoasa Carlotta refuza sa se lase intimidata de stafia primei sotii a marchizului, despre care se zvoneste ca rataceste pe coridoarele conacului in miez de noapte, cerand prin vaiete sfasietoare sa fie razbunata. insa cel care se dovedeste adevaratul pericol este insusi Hayden. Caci exista ceva tulburator – si surprinzator de tandru – la barbatul frumos si misterios care ii este sot, si inainte sa cedeze dorintelor inimii, Carlotta trebuie sa dezlege misterele trecutului lui, indiferent cat de scandaloase – si periculoase – s-ar putea dovedi acestea”.

Sursa Carti Romantice

 

1 COMMENT

  1. Am programat lectura sambata noapte spre duminica, aceasta carte este potrivita pe aceasta noapte 😛 😉

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.