Un conte ca tine - Caroline Linden
Literaturapetocuri.ro Colectia Iubiri de poveste

Un conte ca tine, de Caroline Linden – Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Un conte ca tine

An Earl Like You

Caroline Linden

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Rămășaguri scandaloase – Pariurile păcatului – Wagers of Sin Series 1. My Once and Future Duke (2018)- Fostul şi viitorul meu duce 2. An Earl Like You (2018) – Un conte ca tine 3. When the Marquess Was Mine (2019)

   Un conte ca tine historical romance.

Sâmbătă -20.07.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

  Volumul al doilea al seriei „Pariurile păcatului”, după FOSTUL ȘI VIITORUL MEU DUCE, publicat în luna mai.

Când joci iubirea …

   Când Hugh Deveraux descoperă că este un moştenitor falit – se pregătește să reconstruiască averea familiei – în iadul jocurilor de noroc din Londra. Dar cel mai îndrăzneţ pariu pe care îl va face nu este la cărţi. Un comerciant bogat îi face o ofertă scandaloasă: să se căsătorească cu fiica lui, iar datoriile lui Hugh vor fi plătite și averea lui refăcută. Singura condiţie este ca fiica lui să nu afle niciodată despre acordul lor.

Riscă să îşi piardă inima ...

   Moștenitoarea Eliza Cruce a renunțat să mai spere la căsătorie până când se întâlnește cu imposibilul conte de Hastings, noul partener de afaceri al tatălui său. Contele este tot ce trebuie şi cum nu trebuie să fie un domn și are o atitudine îndrăzneață faţă de ea. Nu este nevoie de mult timp ca Eliza să-și piardă inima și să se căsătorească cu el. Dar când Eliza descoperă că există secrete şi minciuni în viaţa bărbatului pe care-l iubește – dar şi în privinţa căsătoriei – încrederea ei este zdruncinată. Va încerca să îi ia tot lui Hugh, pentru a afla dacă cuvintele lui de dragoste sunt reale.

„Dacă ea se așteptase la o altă atingere blândă a buzelor lui peste ale ei, se dovedi că se înșelase. De astă dată, gura lui se apăsă peste a ei cu intenţie, hotărâtă și insistentă. Când fu uimită de noul sărut, limba lui se strecură printre buzele ei întredeschise și o dezmierdă până când ea gemu. O sărută de parcă voia să o cucerească, iar Eliza era foarte fericită să se predea.”

 

„Eliza se gândise că acea după-amiază era un vis. Nu doar că venise să o vadă, dar și îngenunchease și îi ceruse mâna, fiind cel mai romantic peţitor posibil. Iar acum o săruta, atingând-o așa cum o mai făcuse, când aproape că își pierduse raţiunea de dorinţă.”

 

„Poate că nu o iubise când o ceruse de soţie, dar de atunci se îndrăgostise de ea. Chiar dacă începuse ca un neadevăr, acum totul era real. Eliza își dorea cu disperare să creadă că jurămintele de iubire ale soţului ei nu fuseseră simple minciuni sau măcar minciuni pe jumătate.
Putea să ierte minciunile vechi, se gândi înverșunată, atâta
vreme cât vorbise serios când îi spusese că o iubea în seara aceea…”

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.