Fostul şi viitorul meu duce - Caroline Linden
Literaturapetocuri.ro

Fostul şi viitorul meu duce, de Caroline Linden – Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Fostul şi viitorul meu duce

My Once and Future Duke

Caroline Linden

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Editura Alma/Litera

Seria Rămășaguri scandaloase – Wagers of Sin Series
1. My Once and Future Duke (2018)- Fostul şi viitorul meu duce
2. An Earl Like You (2018)
3. When the Marquess Was Mine (2019)

   Fostul şi viitorul meu duce roman de dragoste.

Sâmbătă – 11.05.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

  O reîntâlnire cu o autoare îndrăgită și primul volum al seriei „Rămășaguri scandaloase” – pariuri de nerefuzat, în care pierderea reputației poate însemna o viață de iubire.

Ce se întâmplă la infamul club Vega. . .

    Sophie Campbell este hotărâtă să fie stăpână pe soarta ei. Supraviețuind abilităților sale la jocurile de noroc, ea nu riscă niciodată ce nu își poate permite să piardă. Cu toate acestea, atunci când Ducele de Ware îi propune un pariu scandalos, este prea extravagant să refuze şi nu poate rezista. Dacă câștigă, ea va primi cinci mii de lire sterline, suficient pentru a-și asigura independența pentru totdeauna.

Rămâne la clubul Vega. . .

    Jack Lindeville, Duce de Ware este la Clubul Vega şi îşi spune că se află acolo doar ca să-l salveze pe fratele său nepăsător de a pierde totul, dar știe că este o minciună. Nu poate să-și țină privirea departe de Sophie, iar pentru a-și lua partea, el își încalcă regula împotriva ironiei, împotriva jocurilor de noroc. Dacă el câștigă, ea va fi alături de el pentru o săptămână. O săptămână cu el, oricând, oriunde.

Până acum… 

   O săptămână cu Jack ar putea distruge ceea ce a rămas din reputația lui Sophie. S-ar putea chiar să o coste inima. Dar când vine vorba de dragoste, toate pariurile sunt oprite. . .

„Gura lui era moale peste a ei, mai degrabă o aluzie blândă la un sărut decât un sărut real. Ea închise ochii în vreme ce buzele lui șopteau peste ale ei. Se mișcă spre el precum o lună în căutarea soarelui. Degetele lui îi atinseră maxilarul, înclinându-i chipul cu o presiune abia perceptibilă.
Un sunet moale de plăcere zumzăia în gâtul ei.
Ducele își înălţă capul. Se uitară unul la celălalt pentru o clipă.
– Asta-i tot? șopti Sophie, dându-și tardiv seama de cum îi bătea inima. Tot ce vrei?
– Nu. Cobora de-a lungul gâtului ei cu un deget ușor ca o pană. Un fior îi străbătu pielea. Nici pe departe.”

Am început să mă îndrăgostesc de tine de când ai intrat valvârtej în bibliotecă și mi-ai zis că sunt nebun. Aveai perfectă dreptate și voiam să spun că tu erai de vină ‒ tu, cea care a sărutat zarurile la hazard, care a declarat că va merge pe jos până la Alwyn prin noroi și ploaie, care m-a chinuit cu picioarele ei goale în timp ce-mi purta halatul. Își lipi buzele de pielea fină de pe umărul ei. Mă înnebunești, Sophie, și nu vreau să se termine niciodată.

Colecţia Iubiri de poveste – romanele publicate în mai 2019

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

4 COMMENTS

  1. Si iata acele personaje care incearca sa isi nege sentimentele, dar care ajung sa faca fix ceea ce nu credeau ca vor face.
    Lectura placuta! 🙂

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.