Un lord legendar de Valerie Bowman-Iubiri de poveste-prezentare

Un lord legendar, de Valerie Bowman-Iubiri de poveste-prezentare

Sâmbătă-09.06.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

Volumul al șaselea al seriei „Mirese neastâmpărate“

  Sătul de atmosfera plictisitoare a sălilor de bal londoneze și dezamăgit de sezoanele nesfârșite în care nu a reușit să își găsească o soție, Christian Forester, viconte de Berkeley, se refugiază la cabana lui de vânătoare din Scoția, dornic de liniște și solitudine. Însă ultimul lucru la care se așteaptă este să găsească acolo o necunoscută încântătoare, instalată confortabil în locuința lui.

  Lady Sarah Highgate, favorita sezonului precedent, n-a avut nici o problemă în a-și găsi un soț. Problema este că pretendentul marchiz, un bărbat încrezut și plictisitor, este mai degrabă alegerea părinților ei, așa că, în disperare de cauză, Sarah se refugiază în Scoția, unde nimerește din greșeală la cabana vicontelui.

  Nevoiți să petreacă împreună câteva zile, Christian și Sarah descoperă că fiecare poate fi partenerul ideal pentru celălalt.
Dar educați fiind să asculte de regulile societății, cei doi ajung în schimb la o înțelegere: el o va ajuta să găsească o cale de a se întoarce acasă fără a provoca un scandal, iar ea îl va învăța cum să se poarte pentru a-și găsi soția potrivită.

  Amândoi își respectă partea de înțelegere, și planul ar fi putut decurge perfect… Se pare însă că nu au luat în considerare o consecință neprevăzută: inimile lor nu au de gând să se supună normelor bunei-cuviințe.

Sursa Cărţi Romantice

Valerie BowmanValerie Bowman is an award-winning author who writes Regency-set historical romance novels aka Racy Regency Romps!

   Valerie’s debut novel was published in 2012. Since then, her books have received starred reviews from Publisher’s Weekly, Booklist, and Kirkus. She’s been an RT Reviewers’ Choice nominee for Best First Historical Romance and Best Historical Romance Love and Laughter. Two of her books have been nominated for the Kirkus Prize for fiction.

   Valerie grew up in Illinois with six sisters (she’s number seven) and a huge supply of historical romance novels. After a cold and snowy stint earning a degree in English Language and Literature with a minor in history at Smith College, she moved to Florida the first chance she got. Valerie now lives in Jacksonville with her family including her rascally dogs. When she’s not writing, she keeps busy reading, traveling, or vacillating between watching crazy reality TV and PBS.-Goodreads

Colecţia Iubiri de poveste
Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna iunie 2018
Cărţi Valerie Bowman

Un lord legendar de Valerie Bowman-Iubiri de poveste-prezentare

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.