Un rebel desăvârşit - Lorraine Heath

Un rebel desăvârşit, de Lorraine Heath – Colecţia Iubiri de poveste

Un rebel desăvârşit

A Rogue in Texas

Lorraine Heath

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Seria Rebelii (Hoinarii) din Texas – Rogues in Texas Series: 1. Un rebel desăvârşit – A Rogue in Texas, 2. Să nu iubeşti un cowboy- Never Love a Cowboy, 3.Never Marry a Cowboy

   Un rebel desăvârşit o frumoasă poveste de dragoste.

Sâmbătă – 13.04.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Primul volum al seriei Rebelii (Hoinarii) din Texas.

   Fiul unui duce, Grayson Rhodes, un nonconformist, un hoinar, un rătăcitor care a părăsit lumea sufocantă din clasa superioară a Londrei pentru a-și câștiga propria avere. Așa că a profitat de șansa de a lucra pământul lui Abbie Westland … și, din momentul în care a văzut -o pe Abbie, a fost hotărât să-și folosească brațele pentru a lucra în fermă în fiecare zi, iar noaptea să îi ofere liniştea în îmbrățișarea sa puternică.

   Abbie, cu hotărârea ei aprinsă, se deosebea de frumusețile fragile pe care le cunoscuse acasă. În ea, Grayson a găsit o pasiune onestă pe care nu o mai văzuse niciodată. Dar dragostea lor ar putea supraviețui amintirii surprinzătoare a trecutului ei, care a venit să îi bântuie?

   Fiul nelegitim al unui duce părăsește Londra și ajunge în Texas, unde ziua muncește la fermă, iar noaptea îi oferă îmbrățișări fierbinți stăpânei locului.
Oare iubirea lor aprinsă va supraviețui fantomelor trecutului, când acestea se întorc să îi bântuie?

   Lorraine Heath a scris peste 60 de romane de dragoste care au apărut constant pe lista de bestselleruri a USA Today şi New Times. În plus, cărţile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care RITA Award, Romantic Times Reviewers”Choise Award şi Career Achievement Award.

Colecţia Iubiri de poveste aprilie 2019

Colecţia Iubiri de poveste martie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Serii cărţi Lorraine Heath

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

7 COMMENTS

  1. Mi-am dorit sa citesc seria Hoinari in Texas inca de cand am parcurs cealalta serie, Fetele din Fortune. Pacat ca editura a ales sa traduca mai intai povestea copiilor, apoi cea a taticilor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.