Vânător de noapte – Robert Bryndza – Editura Trei – prezentare

Vânător de noapte – Robert Bryndza – Editura Trei – prezentare

Vânător de noapte - Robert Bryndza - Editura Trei

Vânător de noapte – Robert Bryndza – Editura Trei – prezentare

Titlul: Vânător de noapte
Titlul original: The Night Stalker
Limba originală: engleză
Traducere de: Liviu Szoke
Anul apariţiei: 2019

Seria Erika Foster / Detective Erika Foster
1. The Girl in the Ice (2016) – Fata din gheață
2. The Night Stalker (2016)- Vânător de noapte
3. Dark Water (2016)
4. Last Breath (2017)
5. Cold Blood (2017)
6. Deadly Secrets (2018)

#1 Wall Street Journal Bestseller 

  În miezul unei nopţi toride de vară, inspectorul șef Erika Foster e chemată la scena unei crime. Victima, un medic, este găsită sufocată în pat. Are mâinile legate şi capul băgat într-o pungă strânsă în jurul gâtului. Câteva zile mai târziu, e descoperită o altă victimă, omorâtă în acelaşi fel.

  În scurtă vreme, Erika şi echipa ei ajung la concluzia că au de-a face cu un criminal în serie care îşi supraveghează cu atenţie ţintele înainte să aleagă momentul când le atacă. Toate victimele sunt bărbaţi singuri, cu un trecut misterios. Oare ce legătură au ei cu ucigaşul, poreclit de poliţişti „Vânătorul de noapte”?

În toiul valului de căldură ce a cuprins Londra, Erika va face tot ce-i stă în putinţă ca să-l oprească, înainte să apară o nouă victimă. Dar, din pricina investigaţiilor ei neobosite, Erika ajunge să-și pună în pericol propria viaţă.

“Absolut fabulos! Imposibil de lăsat din mână. O lectură de neratat.” – The Quiet Knitter

“Erika Foster a devenit una dintre detectivele preferate ale publicului. Vânător de noapte e un thriller foarte intens, care îţi dă fiori pe şira spinării.” – The Book Review Café

“O serie crime excepţională! Vânător de noapte prinde cititorul ca într-un vârtej şi nu-i mai dă drumul până la final.” – By The Letter Book Reviews

  Robert Bryndza este autorul seriei de mare succes care o are drept protagonistă pe inspectorul-șef Erika Foster. Primul roman al seriei, Fata din gheață, s-a vândut în peste două milioane de exemplare în doi ani de la lansare, iar cărțile din seria Erika Foster au fost traduse în 27 de limbi.

  Robert Bryndza a mai publicat și o serie bestseller de cărți romantice amuzante.
Înainte să devină scriitor, a fost actor, iar una dintre primele sale slujbe a fost la Muzeul London Dungeon, unde îi plăcea să se costumeze și să sperie turiștii. Este de origine britanică și trăiește în Slovacia, împreună cu partenerul său și cei doi câini maltezi ai lor.

Sursa Editura Trei

Verifică disponibilitatea cărţii Vânător de noapte – Robert Bryndza în librăriile online: libriselefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Apariţii cărţi

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.