Vara în care am devenit frumoasă - Jenny Han - Editura Trei
Literaturapetocuri.ro Noutăţi editoriale Editura Trei

Vara în care am devenit frumoasă, de Jenny Han – Editura Trei – prezentare

Vara în care am devenit frumoasă

The Summer I Turned Pretty

Jenny Han

Traducere de: Diana Trăncuță

Număr pagini: 272

Anul apariţiei: 2019

Gen: Romance

  Vara în care am devenit frumoasă o superbă poveste de dragoste.

  Pentru Belly, vara este cea mai frumoasă perioadă a anului. Tot ce e bun și magic se întâmplă între lunile iunie și august, când poți gusta din plin toate bucuriile: oceanul, soarele, plaja și libertatea. Celelalte anotimpuri sunt doar o nesfârșită așteptare a verii, când va merge la casa de pe plajă și o va reîntâlni pe prietena ei Susannah. Și mai ales pe frații Fisher — Jeremiah și Conrad —, pe care Belly i-a cunoscut în prima ei vacanță pe malul mării. Și la care se gândește neîncetat. 

   Iar vara asta e mai frumoasă decât celelalte de până acum. Totul e mai intens, mai luminos, mai frumos. Și lucrurile se schimbă în mod neașteptat, oferindu i lui Belly o fericire nesperată. Viața ei devine, în sfârșit, așa cum și a dorit o dintotdeauna.

„O superbă poveste de dragoste, care te face să aștepți cu nerăbdare următoarea carte din serie.” – Publishers Weekly

„Un roman foarte sensibil și romantic, care îți va rămâne în suflet.” – School Library Journal

„O carte minunată, în care protagonista, Belly, își descoperă sexualitatea, pe fundalul unei veri de neuitat.” – Kirkus Reviews

   Jenny Han s‑a născut în 1980, în Richmond, statul Virginia, intr‑o familie de imigranți coreeni. A debutat cu o carte pentru copii, Shug (2006), pe care a scris‑o pe când încă era la colegiu, iar în 2011, a scris o a doua carte pentru copii, Clara Lee and the Apple Pie Dream.
Succesul de public l‑a obținut însă cu trilogia Vara, ale cărei romane au fost bestselleruri New York Times. A urmat seria Burn for Burn, scrisă împreună cu Siobhan Vivian, care s‑a bucurat și ea de o mare popularitate.

   La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut deja Tuturor băieților pe care i‑am iubit, roman ecranizat de Netflix în 2018, P.S. Te mai iubesc și acum, care a câștigat premiul Young Adult Asian/Pacific American Award for Literature pe annul 2016, și A ta veșnic, Lara Jean.
O puteți urmări pe www.jennyhan.com.

Editura Trei

Seria Tuturor băieţilor pe care i-am iubit de Jenny Han- emoții, prietenie și regăsire

   Seria Tuturor băieţilor pe care i-am iubit-un amalgam de emoţii în care sunt dezbătute probleme legate de importanţa familiei, comunicare, prietenie, dar şi de ce ar trebui să preţuim perioada adolescenţei. Dacă vă este dor să vă relaxaţi cu o serie de cărţi, atunci petreceţi timpul cu surorile Song/Covey. Alături de ele veţi simţi ce înseamnă adaptarea, preţuirea şi primii fiori ai dragostei.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Apariţii cărţi

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.