Seria Trilogia visului - Nora Roberts

Seria Trilogia visului – Nora Roberts

  Seria Trilogia visului – o luptă asiduă împotriva destinului pentru a transforma un vis în realitate. Atunci când trei femei își pun în gând ceva, ele merg până la capăt pentru a revoluționa cariera,  dar și viața. Drumul spre succes nu va fi ușor, însă sunt dispuse să-și asume riscuri.

1 Daring to Dream – Îndrăzneşte să visezi

Daring to Dream  - Îndrăzneşte să visezi - Nora Roberts

   Margo, Kate și Laura au crescut ca niște surori, în siguranța unui cămin bogat, ocrotite de dragostea unei familii generoase și înconjurate de peisajele sălbatice ale golfului Monterey din California. Însă Margo este doar fiica menajerei bogatei familii Templeton, și tocmai nevoia de a-și depăși condiția este cea care o împinge ca, la doar optsprezece ani, să își lase în urmă mama, familia adoptivă și traiul liniștit, pentru a încerca să clădească ceva numai al ei: o carieră.

  Bizuindu-se doar pe o frumusețe fizică ieșită din comun, de altfel singurul talent cu care crede că a fost înzestrată, Margo pornește mai întâi spre Hollywood, apoi spre Europa, în căutarea aventurii, a faimei și a succesului.

2. Holding the Dream – Păstrează-ți visul

Holding the Dream  - Păstrează-ți visul - Nora Roberts

  Pentru Margo, Laura și Kate, căminul familiei Templeton reprezintă sanctuarul unde își găsesc mereu refugiul atunci când viața le pune în cale cele mai neașteptate piedici. Margo, eroina din Îndrăznește să visezi, și-a găst fericirea în brațele lui Josh, iar Laura a divorțat de un soț pentru care căsnicia reprezenta doar o sursă de bani și de putere.

   Kate nu are frumusețea lui Margo sau eleganța Laurei, însă știe prea bine că deține ceva cu care s-a mândrit întotdeauna – o minte ascuțită, care a ajutat-o să avanseze rapid în carieră. Mânată de ambiție, Kate și-a măsurat succesul în viață cu fiecare reușită profesională. Aflată pe punctul de a deveni partener la firma la care lucrează, Kate este șocată când este acuzată de delapidare și concediată.

   Firea ei încăpățânată o face să dorească să rezolve lucrurile fără ajutor, însă Byron De Witt, cel care conduce acum afacerile Templeton, nu ezită să-și ofere sprijinul pentru a-i reabilita numele. Byron însă îi oferă lui Kate mai mult decât atât, obligând-o să privească adânc în propriul suflet și să descopere că, de fapt, ceva extrem de important îi lipsea din viață – o dragoste împărtășită.

3. Finding the Dream – Găsește-ți visul

Finding the Dream - Găsește-ți visul - Nora Roberts

   Mereu o fire visătoare, Laura Templeton a crescut în mijlocul unei familii înstărite și iubitoare, convinsă că destinul ei este să devină soție și mamă. Poate prea grăbită să transforme în realitate basmele copilăriei, se mărită la numai optsprezece ani, punându-și toate speranțele în Peter Ridgeway, un chipeș și rafinat colaborator al tatălui ei. Însă răceala, nepăsarea și apoi infidelitatea soțului destramă treptat ceea ce ar fi  trebuit să fie o viață fericită până la adânci bătrâneți.

   După zece ani de căsătorie, Laura intentează divorțul, iar Peter pleacă, luând cu sine nu doar visurile ei, ci și aproape toți banii pe care îi aveau.

   Cu inima frântă și cu o situație financiară dezastruoasă, mândra fiică a familiei Templeton refuză să apeleze la sprijinul material al familiei. Din păcate, orele nenumărate de muncă nu pot să umple un suflet pustiu. Laura își dă seama că trebuie s-o descopere în sfârșit pe femeia din ea, iar apariția unui bărbat frumos ca păcatul și la fel de primejdios, care-i întruchipează visurile cele mai tainice, nu simplifică deloc lucrurile…

Dream Trilogy

Verifică disponibilitatea cărţilor apărute în Colecţia Cărţi Romantice / Editura Litera / Lira în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.